we starten in november 2020

UNIEKE 1 jarige opleiding heart to  heart hondencoach

reis naar je hart


vANWEGE HET HOGE KWALITEITS EN VERDIEPINGSNIVO VAN DEZE OPLEIDING IS ER EEN STRENGE SELECTIE VOORAF.

Ervaar wat het verschil is als je uit je hart leeft. Ervaar wat het doet met je hond als jij uit je hart leeft. In dit opleidingsjaar ga jij dit proces in en leer jij hoe je anderen weer kunt helpen met dat wat jij geleerd hebt. Honden hebben geen baasjes nodig maar liefdevolle mensen die zich uit onvoorwaardelijke liefde met hen willen verbinden en daar blij en gelukkig van worden. Training is hiervoor een tegengif. Het kan en moet anders. 

liefde laat zich niet trainen en aan banden leggen. Liefde leeft, wil vrij zijn en stromend geleefd worden. Vreugde delen. Ieder op zijn manier. 

 

Deze opleiding is holistisch. Dat wil zeggen hier wordt uitgegaan van de hond en de mens als geheel.

 

emoties- gezondheid en  gedrag, gedragskennis - energie en omgeving. trauma verleden - erfelijkheid- geboorte- invloed van de gecultiveerde mens- meridianen- chakra-s- anatomie (fysiek)- alternatieve geneeskunde - kinesiologie-energiezuivering- invloed van zwarte energie van de mens op de hond en hoe op te heffen en herkennen..... hondenspiegeling

maar ook communicatie, verbindende communicatie en woorden uit het hart. 

 

Ga hier alles zelf ervaren. Geen theorie. ERVAREN. plus kennis. Geen kennis uit boeken, zelfkennis, kennis van de hond, en  mijn 20 jarige ervaring met duizenden honden, zowel met gedrag als energetisch en als hondenmedium.

 

Alleen als je zelf alles ervaart en beleefd, doorleefd kun je anderen mensen en hond goed helpen en ondersteunen. Ik vertel het je en leidt je erdoor heen.

 

Ervaren hoe het is om je hart te leven en hoe het is om NIET in je hart te leven. Dat verschil, waar de hond ook last van heeft. We denken dat we in het hart leven, maar dat is vaak alleen maar denken, een illusie. De hond laat het zien. 

 

Uit het hart leven, voelt kwetsbaar, je bent anders, je reageert anders, mensen BEGRIJPEN je niet meer. En dat kan een uitdaging zijn. Je ervaart de kracht van je uniek, je anders zijn, in verbinding met je hond.

 

De hond is blij met je reis naar het hart!  Eindelijk wordt hij begrepen zoals hij is. Dat roept bij mensen vaak veel weerstand op. Want je mag jezelf wat aan kant zetten. 

 

 

Als je deze opleiding gaat doen, kom je jezelf tegen. En daarin wordt je door je hond en door mij gecoacht.  Ik heb alles tot op het bot ervaren. Alleen en met mijn honden. Ik ken het proces en weet je tegenkomt en gaat tegenkomen. Ik help je dat te doorzien en er niet in vast te blijven zitten. Daarbij is je hond je gids. 

 

De hond leeft uit zijn hart, daar is hij goed in. Daarom wordt hij ook zo slecht begrepen. 

Hij is er al. In zijn hart. Nu wij mensen nog. Dan ziet de wereld er anders uit.  Voor de dieren en voor onszelf en de natuur. 

 

Nu wij mensen nog, nu jij nog. 

 

Alleen het hart begrijpt wat de hond bedoelt en nodig heeft. 

 

Let op: Vanwege het hoge kwaliteits en verdiepingsnivo van deze opleiding zijn er voorwaarden voor deelname. Er worden eisen aan je gesteld, in doorzetten, openheid, bewustzijn, je verlangen naar vebinding en en liefde zijn, ruimdenken, openhartigheid, liefde voor honden en meer. 


Daarom is er eerst strenge INTAKE PROCEDURE. Met onder andere een intake gesprek en een healing voor jou en hond.  Daarna komen we tot keuzes voor deelname ja of nee.