UNIEKE 1 jarige opleiding Heart to Heart hondencoach

Namens Spiritueel Centrum voor mens en hond- DE HONDENSCHOOL VOOR MENSEN - breng ik de opleiding voor heart to heart therapeutisch hondencoach onder de aandacht die 22 juni start en nog 1 plaats vrij is. Helena is ervaren gedragstherapeut sinds 20 jaren en ze combineert dit alweer sinds 10 jaar met spiritualiteit en energetische therapie voor hond en mens verbonden. Hierdoor heeft ze honden van binnen en buiten leren kennen deelt ze haar bijzondere unieke kennis over hoe honden het leven tussen mensen ervaren. Ze geeft sinds enkele jaren opleiding aan degene die hun kennis over hondengedrag, het emotionele leven van honden willen vergroten en ook zichzelf willen verder ontwikkelen. Een unieke kans om bijzonderheden over honden te leren.

HEART TO HEART. OMDAT LIEFDE VOOR DE HOND BELANGRIJKER IS DAN GEHOORZAAMHEID EN DOMINANTIE.

Geloof je mij als ik zeg dat voor de hond liefde belangrijker en  gezonder is dan gehoorzaamheid en dominantie? Dat het een niets met het andere te maken heeft, vanuit de hond bekeken?

 

Jaren heb ik gedacht en geleerd gekregen dat een hond moet gehoorzamen, en dat je op training met de hond moet om problemen te voorkomen.  


Problemen voorkomen is angst!! Hier wordt angst gecreëerd dat de hond kwaad zou kunnen doen als je hem niet onder controle houdt! En hier kan ik je zeggen lijdt de hond enorm onder. 


Dit is het grootste aangeleerde misverstand onder mensen waardoor de hond in een hokje geduwd wordt en er niet anders uit komt dan te bewijzen met pleasen dat hij lief is. 

 

heb je enig idee hoeveel energie dat de hond kost. Wetende dat hij wij mensen NOOIT bang hoeven te zijn dat hij ons de baas wilt worden, en dat wij mensen NOOIT bang hoeven te worden en zijn dat hij ons pijn zal doen? 

Mits wij hem met respect behandelen, als gelijke, en met liefde. 

De hond niet willen veranderen, maar VERTROUWEN en liefhebben in wie hij is. 

 

Spreekt jou dit aan en wil je mensen hierin opleiden, helpen, coachen, begeleiden voor een beter (lees vrijer) leven voor de hond?
Dan is dit nu je kans! 


Er is nog 1 plaats vrij! We starten 22 juni! 


Wat leer je

- Alles over liefdesenergie uitwisseling tussen mens en hond. Hoe belangrijk het is dat er rust en vertrouwen in de mens is. 
- De wilde natuur versus ons leven. Hoe gaat dat samen? Hoe vinden we harmonie?
- Waarom dominantie theorie oneerbiedig is, problemen veroorzaakt en honden en mensen ongelukkig maakt
- Hoe het anders kan
- De taal van de hond – kalmerende signalen. 
- Herkennen en leren omgaan met emoties van de hond.
- Controle of vertrouwen?
- Vanuit liefde of Ego (ik wil!) ? herkennen en bewuste keuzes maken
- Hart- en ziels verbinding met de hond maken.
- Leren ontspannen en vertrouwen op vertrouwen

Praktisch

Je krijgt casussen, die je mag inleveren om een certificaat te behalen 

 

Je krijgt zelf coaching om te ervaren in de groep en om van elkaar te leren. 

 

Jouw hond komt aan het woord.

 

De opleiding is in kleine groep, interaktief, verbindend. 

 

Honden komen alleen mee op afspraak en in overleg. 

Lunch neem je zelf mee. 

koffie en thee , lekkers in begrepen.

 

heb je nog vragen? bel gerust

Wilma schrijft in juni 2019

Het is allang geleden. Dacht zo rond 2007 was het dat ik met de mensen van de  KC Geleen heel veel heb mogen leren van jou. BEDANKT HOOR!