wEES VERSTANDIG, VOLG JE HART

Opleiding- terug naar de LIEFDE- DE oerbron


Deze jaar opleiding, waarin vooral je zelfontwikkeling centraal staat, komt in verband met de wereldse onrust in de wereld in de oorspronkelijke vorm te vervallen. 


De oude vorm waarbij je moet reizen etc en wij elkaar persoonlijk ontmoeten in levende lijve, maakt plaats voor webcalls - telefonische persoonlijke begeleiding en online lessen. 

 

heb je interesse? laat het weten. 


De jaaropleiding bestaat uit 4 modules. Deze zijn niet los te volgen.  In de modules staat liefde en zelfgenezing  voor jou en je hond centraal staan.  Het is in eerste instantie bedoeld voor jezelf en jou hond. Mogelijk wil je er zelf later ook mensen en honden mee helpen. Dat zou mooi zijn. 


 Begin bij het begin. Wie is de hond, wie is de mens? waar zijn wij anders en waar hetzelfde? Hoe kunnen we samenleven met de wilde natuur die zowel in de hond als in de mens verankerd zit. Waar ontstaan problemen en hoe te voorkomen en/of op te lossen.   Hoe blijf je in liefde? vooral als het moeilijk is.

relatie problemen tussen mens en hond. Wat is de echte oorzaak? Uitdagende relationele vraagstukken bekeken vanuit energetisch perspectief.  Alles is dan anders en gedrag is een gevolg ven energie. Ruzie en conflicten zijn altijd een gevolg van een verstorende energie. En dus ook alleen daar op te lossen. En het zegt iets over jezelf. 

Hoe zijn theorieën ontstaan en waarom zijn die heilig verklaard? Waarom veroorzaken theorieen zoveel problemen en leed? Je leert waarom dominantie denken hond en mens van elkaar verwijderd en vertrouwen en liefde hond en mens herenigd en gelukkig laat zijn. Hoe begeleiding van mens en hond anders en effectiever kan

 Trauma, hoe ontstaat het, wat is het en welke invloed heeft trauma op de gezondheid en het leven van de hond.  Hoe trauma te herkennen, te begeleiden, te voorkomen, en hoe hond en mens hierbij zo goed  mogelijk te helpen. 


De meeste honden die op les gaan zijn al getraumatiseerd en hebben een reactie hierop. Door nog meer druk op de hond te leggen en  op gehoorzaamheid te focussen wordt het trauma (zichtbaar of niet zichtbaar) groter.