met Ondévit healing techniek komt de hond weer gemakkelijker in balans met zichzelf en zijn omgeving

 

Ik heb zelf met mijn honden hele positieve ervaringen met deze healing techniek bij noodsituaties. Mijn honden vragen erom als hun iets dwars zit, als ze zich ziek voelen of als het mij niet goed gaat.

Na de behandeling knappen mijn honden op, en ik zelf. Het is dan veel lichter dan voorheen. We komen samen een stap verder in onze groei en ontwikkeling.

 

Ondévit werkt met de kracht van woorden en magnetisme. Ik ervaar het als een zeer efficiënte en krachtige methode om snel en relatief eenvoudig tot de kern van het probleem door te dringen.

 

Deze behandeling creëert bewustwording  en een hechtere verbinding tussen hond en zijn hondenouder.

Er ontstaat inzicht op een diepere laag, daar waar eerst alleen maar vraagtekens waren.

 

Het mooie  van deze behandeling is dat de hond via zijn hondenouder spreekt, hij laat weten aan welke situatie, waar in zijn lichaam en aan wie hij energie verliest. Hij laat weten welke energie hij weer terug nodig heeft om in zijn kracht te komen.

 

Omdat hond en mens een enorme verbinding met elkaar hebben, heeft deze behandeling altijd zijn weerslag op de mens en op zijn omgeving.  We zijn allemaal verbonden met elkaar.

 

Deze behandeling behandelt op emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau. Hiermee wordt bedoeld dat wat de uitkomst van een behandeling ook is. Deze altijd overeenkomt met het aardse en hogere plan van het leven, het spirituele niveau.

 

Daarop mag je vertrouwen.

Voorbeelden van mijn eigen honden waar ik erg van de onder de indruk ben geweest:

- Een van mijn honden was opeens verlamd aan zijn linker achterpoot. Ik heb hem behandeld en de uitkomst was dat hij zich verlamd voelde door de schrik bij de dierenarts waar we 1 dag ervoor waren geweest voor de jaarlijkse controle. Ook nierstenen werden meteen met de behandeling behandeld. Een paar uur later sprong hij weer gelukkig weer op bed! Ik kon het zelf niet geloven!

 

Mijn andere hond had een grote dosis pijnstillers opgesnoept die niet voor haar waren maar van een andere hond. Het was wel 10x de dosering die ze mocht hebben. Het is een Cocker Spaniel en ze had medicatie van een Berner Sennen hond op gegeten. Rymadil.

Met twee behandelingen is het braken gestopt en ze heeft geen maag, nier, lever, hart schade eraan over gehouden. gelukkig!

Dat was heel erg spannend voor mij en ik heb gebeden voor een goede afloop omdat dierenartsen ook niets konden doen op dat moment.

Ben er zo dankbaar voor!

 

Zelf heb ik ook veel behandelingen gehad en ik heb deze als zeer diepgaand en helend ervaren. Emoties, trauma en gebeurtenissen worden bewust maar met een zachte hand kunnen deze verwerkt en losgelaten worden. Na de behandeling heb ik de energie om dat aan te kunnen.

En loslaten geeft weer ruimte voor meer levensvreugde.

 

Zo werkt het ook bij de honden. Honden kennen ook emoties alleen hechten ze er niet aan. Ze laten sneller los. Honden nemen emoties van mensen over en kunnen deze weer met de behandeling aan de hondenouder uit liefde terug geven.  Daarom is er ook de mogelijkheid voor een mensen behandeling. Ik heb al heel veel honden zien opknappen hierdoor.

 

De behandeling is bij mens en hond (dier) toepasbaar bij

  • lichamelijke klachten en trauma (bijvoorbeeld na bijtincident)
  • nekhernia en rugklachten
  • zwarte magie en entiteiten
  • herstellen van gebrek aan basisveiligheid
  • vergiftiging (bravecto)
  • klachten als stress, niet slapen, onrust
  • chronische klachten
  • alle gedragsproblemen
  • rouw en verlies

Dit zijn de klachten waarmee ik heling  heb gezien bij mens en hond in de laatste 7 jaar dat ik ermee werk. Bij de hond alleen in samenwerking met de liefdevolle, positieve houding en het vertrouwen van de hondenouder in het herstel van de hond en/of situatie. Dat is onmisbaar. De hond alleen kan het niet oplossen, de behandeling ook niet.

Het is een duw in de goede richting. De rest is de verantwoordelijkheid van de mens.

 

De behandeling is geen vervanging maar aanvulling van de (dieren)arts.

Aanvullende en ondersteunende natuurproducten voor mens en hond worden net als voeding kinesiologisch getest.(spierkrachtmeting)

Om zo efficiënt mogelijk  te kunnen begeleiden en behandelen wordt gewerkt in een serie van 3 behandelingen/consulten.

 

Het is uiteraard altijd mogelijk om een losse vervolgbehandeling bij te boeken.

kosten:

3 behandelingen plus gratis intake/ kennismaking gesprek samen:

Euro 225,00

vervolgbehandeling 75,00

gedragsconsult 75,00

(1 a 1,5 uur)