HEART TO HEART BEHANDELING 

HEART TO HEART BEHANDELING

OMDAT JE VAN BUITEN NIET ZIET WAT ER VAN BINNEN OMGAAT

 

Door voor deze behandeling te kiezen, kies je voor:

1) een diepere verbinding met je hond,

2) op zielsnivo te weten wat er in je hond omgaat en ook de confrontatie aan te gaan met datgene wat de hond laat zien wat hij  mogelijk spiegelt uit de omgeving. 

3) te weten of de hond emotioneel en lichamelijk emotioneel in balans is

4) te weten wat hij nodig heeft en waar hij mee bezig is. 

 

De behandeling is intens en helend. Persoonlijk vind ik deze behandeling te mooi om goed onder woorden te brengen. Je moet wel bereid zijn en het verlangen hebben, om je met de hond uit je hart te verbinden. Dat betekend ook naar jezelf durven en willen kijken. Immers verbinden is van twee kanten. Het kan voorkomen dat het aan het einde van de behandeling nodig is om ook jou als baasje kort te behandelen om samen op één lijn te komen. We adviseren ook om op de site nog te lezen over de behandeling.Als je dat leest maakt de behandeling gemakkelijker omdat we meer op één lijn zitten. 

 

Deze behandeling is vooralsnog telefonisch of aan huis. De hond moet zich veilig en ontspannen voelen.

 

Ervaring van Monique: 


Bedankt Helena voor het bijzondere "geschenk" aan mij en mijn hond:

 

  • we zijn weer in liefde verbonden met elkaar.
    Wij waren elkaar kwijtgeraakt en lichamelijk ging het ook niet zo goed met ons. Een telefonische healing heeft ons weer samen gebracht. Wat een bijzondere ervaring om dit samen in de veilige en vertrouwde thuisomgeving te doen. Ik kan het iedereen aanraden, geef jezelf en je hond dit kado!