Deze coaching is helend, bewustmakend, liefdevol ondersteunend voor jou en je hond

Ervaar jij een probleem, gedrag of gezondheid met je hond? EN wil je hier anders mee leren omgaan. WIL JE HOND HELPEN omdat je ziet hij het er moeilijk mee heeft? wil je de cirkel doorbreken zonder op les te hoeven gaan?

 

Wil je leren, wil je ontwikkelen? meer zelfvertrouwen opbouwen in het samenzijn met je hond of misschien zelfs in je leven? Je intuïtie versterken of er meer op durven vertrouwen? 

 

Dan ben ik je coach. 

 

Ik heb alles zelf ervaren, ontwikkeld door schade en schande heen. En het is mij een waar genoegen om dit  te mogen aanbieden en jou en je hond er mee te helpen. 

 

In  telefonische helende gesprekken gaan wij kijken wat je bezig houdt en hindert om volop van je hond  te kunnen genieten.  We halen blokkades weg, en ik geef je uitleg over hoe je hond zich voelt, wat hij nodig heeft en jou vertelt. 

ik ondersteun jou en je hond, soms ben ik confronterend om je uit een blokkade te krijgen en om helderheid te creëren. Alles uit liefdevolle intentie. Altijd in verbinding met hoe jij je voelt en hoe het met je is. 

 

Ik doe niets wat jij niet wilt of eraan toe bent. JIj blijft baas en verantwoordelijk over jezelf en je eigen hond en proces. Ik respecteer je kwetsbaarheid, je grenzen en ook die van je hond. 

 

Ik maak gebruik van EFT (emotional freedom technique, de krachte van liefdevolle woorden, mijn connectie met honden, mijn intuitieve vermogens, mijn heldervoelend en helderhorendheid. 

hoe gaat het in zijn werk?

Je stuurt mij een mail met het contact formulier of je belt mij dat je graag coaching wilt, of dit iets voor je lijkt. Dan bellen we met elkaar en bespreken we het hoe en wat. Wij kijken of dit inderdaad is wat jullie verder zal helpen. 

 

Als dat zo is, dan maak ik een voorstel, afgestemd op jouw behoeften, hoe vaak we gaan bellen of misschien een connectie healing doen.  Ook doe ik in overleg met jou een voorstel voor de termijn, de coaching is altijd 6 maanden voor het beste resultaat. 

 

kosten voor de coaching van 6 maanden: 
 € 120,00 per maand. Hiervoor krijg je de eerste 2 maanden 2 persoonlijke coachingsessies en daarna 4 maanden lang 1 sessie per maand. Daarbij krijg je per whats up, of mail ondersteuning krijgen wanneer het even nodig is.