Lees alles op je gemak na in dit heerlijke, inspirerende liefdevolle boek vol met sprekende illustraties en gemakkelijk leesbare tekst. 

Heb je een pup? je mag het niet missen!

Puppy ik heb je lief! Waarom het creeren van basisveiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid

Liefdevolle zorg voor jouw Puppy in theorie en praktijk. Door het lezen van dit Puppy boek maak je kennis met een hele andere manier die je helpt en inspireert om een fantastische relatie met je pup op te bouwen. Je gaat eerste investeren in veiligheid en een goede binding met elkaar, de rest komt vanzelf. Dat zul  je zien!  "Af", "zit", "aan de voet" en "volg" kan altijd nog geleerd worden. De vraag is of het toegevoegde waarde heeft voor de pup. Het is net als rekenwerk bij kinderen. Rekenen en kunstjes zijn altijd, ook later aan te leren. Het ervaren en creëren van een veilige levensbasis kan niet later "aangeleerd" worden, dat kan alleen NU.  Het investeren  in een goede basisveiligheid is het voorkomen van problemen voor later.

21,50 €

19,95 €

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Dit boek is ook bij Bol.com en andere boekwinkels te verkrijgen. Helaas hanteert  bol.com, om redenen die ik niet, begrijp een levertijd van 2-3 weken. Weet dat je niet zo lang hoeft te wachten. Het boek heeft een verzendtermijn van 3-5 werkdagen  bij alle andere boekenwinkels en bij bestelling via deze website slechts 2 werkdagen.