HEART TO HEART behandeling

omdat je van buiten niet ziet wat er van binnen omgaat

Met deze behandeling krijg je inzicht in wat de echte oorzaak van een klacht van de hond is. Oorzaken kunnen totaal variëren en verrassen mij iedere keer weer. Ik heb in de 10 jaar dat ik dit werk doe nog nooit één keer dezelfde oorzaak gevonden bij een hond met dezelfde klacht. 

 

De oorzaak wordt meteen  geheeld waardoor de uitkomst ook anders is dan deze was. 

 

Het is moeilijk op schrift uit te leggen, je moet het ervaren. Ik werk met EFT (emotional freedom technique, en de kracht van liefdevolle woorden plus mijn intuitie, heldervoelend en helderhorendheid. 

Na de behandeling is er verlichting, bevrijding, meer balans en kunnen oude emoties en trauma vrijgelaten en losgelaten worden. Vervangen worden door meer vertrouwen, vreugde en plezier. 

Voor alle honden met trauma, gedrag en gezondheid, angst, agressie en voor alle mensen die met vertrouwen deze behandeling tegemoet kunnen gaan en met een blij hart hun hond willen helpen. 


kosten: € 175,00 inclusief controle behandeling na 6 weken en de mogelijkheid voor een extra behandeling wanneer er binnen 10 dagen na de behandeling geen verbetering zichtbaar is. 


hoe gaat het in zijn werk: 
Nadat je hebt aangegeven een behandeling voor je hond te willen maken we een vrijblijvende afspraak voor kennismaking en afstemming. 

Dan stuur je mij op maximaal een A4 jouw verhaal en informatie over je hond. 

We maken een afspraak voor behandeling, op de praktijk of op afstand. 


Reacties:

"Modo doet het goed! Ik ben me erg bewust geworden van sommige dingen en denk er iedere dag aan, heel fijn! 

"Fred komt weer tegen me aan liggen. Dat heb ik zo gemist"

"Skip gaat beter, hij eet weer en ook 's nachts is hij rustiger. Het gaat weer goed met mijn 15 jarig mannetje!"Proefbehandeling: € 45,00 (telefonisch)


TELEFONISCH OP AFSTAND:  

1 uur en korter: € 75,-

1,5 uur:  € 125,00

1,5 tot 2 uur: € 155,00

 

UITGEBREID OP LOCATIE (2,5 UUR) 

€ 155,- :  Tweede keer: € 125,- derde keer: € 110,00

 

Coaching traject: Bij trauma en gedragsproblemen is er een coaching traject waarvan de kosten en het aantal behandelingen in overleg afgesproken worden. Zie mijn andere site voor meer informatie hierover.

 

Locatie: Vijlen met je hond of op afstand.