Algemene Voorwaarden em Privacybeleid

Wij doen ons uiterste best honden naar beste kunnen te helpen en onvoorwaardelijk lief te hebben. 

verzonden en geleverde boeken kunnen niet geretourneerd worden.  

U blijft zelf altijd verantwoordelijjk voor de keuzes die u maakt, adviezen die u wel of niet opvolgt supplementen die u geeft of niet geeft, TIJDIG overleg over uw hond en voor het welzijn, de gezondheid van de hond.  Ook voor Afspraken die u nakomt of niet en voor de betaling blijft u zelf verantwoordelijk. 

Annuleren van losse consulten is mogelijk tot 24 uur  vooraf. Dat is kosteloos. Wanneer u korter dan 24 uur annuleert, worden de kosten in rekening gebracht.

Coaching: Deze is op afspraak.

Kennismaking is gratis en vrijblijvend.

A sprititual Dog life behoudt zich het recht voor klanten te weigeren, coaching te beeindigen wanneer het algehele, lichamelijk, emotionele welzijn van de hond in gevaar komt of zijn stem niet gehoord / gerespecteerd wordt en/of  waarden en normen geschonden worden.  

Privacy beleid.  wij respecteren uw privacy en die van uw hond en foto's en andere in vertrouwen gedeelde informatie blijft veilig in het kader van de AVG/ Derden hebben er geen toegang toe en zullen nooit op social media gedeeld worden in welke vorm dan ook.  Alle informatie dient alleen het doel om u en uw hond zo goed mogelijk te helpen.  Alle informatie en foto's worden niet bewaard en verwijderd zodra deze niet meer nodig zijn, U krijgt hiervan bericht. Ook verwijderen wij alles op uw verzoek. Ons is er alles aan gelegen dat zowel u als de hond zich  bij ons in alle opzichten veilig voelen.  Ook energetisch. 

Puppy boek: de hondennamen en foto's die in het puppy boek "puppy ik heb je lief" genoemd en te zien zijn, zijn enkel met duidelijke toestemming van de eigenaar hiervoor geplaatst. Mocht  u hier bezwaar tegen hebben horen wij dat graag zodat we het kunnen aanpassen. 

Interview stress bij honden van Dierbewust: Ivm beschermen van privacy van honden en mensen die in het  dit video interview hun medewerking hebben verleend en te zien waren,  is op ons verzoek niet meer online en niet meer via social media te vinden en verboden te vinden, conform regels en met medewerking van de AVG

Disclaimer: Wij kunnen geen garanties geven, en niets anders beloven dan dat wij voor honden vanuit oprechte betrokkenheid ons uiterste best doen met alles wat we kunnen en aan kennis hebben. Hoe het uitpakt is altijd afhankelijk van de totale  omstandigheden waarin de hond leeft. Daar heeft alleen het gezin waarin de hond woont invloed op. We helpen daarbij waar wij kunnen.  Er is geen geld terug garantie wanneer bepaald verwacht resultaat uitblijft.