Persoonlijk- MIDWEEK ARRANGEMENT

In deze week, midweek of weekend ga jij ervoor

en kies jij ervoor het allerbeste uit jezelf en je hond te halen.

De natuur, de rust en de mogelijkheden die ik je aanbiedt helpen je daarbij.

 

Je gaat je hond op zielsnivo ontmoeten, jezelf en je hond helen en je leert je hond beter , anders kennen van binnenuit. Voorbij zijn gedrag. Wat de emotionele behoeften van je hond zijn, wat hij jou wil vertellen en mogelijk ook wat hij jou wil laten zien over jezelf. Dat laatste kan heel confronterend zijn maar weet dat het altijd in hoogste en beste belang is om samen tot meer geluk en groei te komen. 

 

Bij aankomst is er een kennismaking en we maken afspraken.

1 afspraak per dag |Een afspraak is een dagdeel (ochtend- middag of avond)

  1. De eerste afspraak is een gedragsconsult met je hond waarbij we in kaart brengen wat je wilt leren en waar je tegenaan loopt. 
  2. De tweede afspraak is Heart to Heart behandeling. Hiermee krijg jij de mogelijkheid om samen met je hond terug in jullie kracht te komen en bewust te worden wat belangrijk voor jullie is in jullie leven. Na deze behandeling kunnen we doelgericht aan de slag met de verdere praktische begeleiding.  
  3. De derde, vierde, vijfde en/of volgende afspraak is in overleg en wat wenselijk is.

De afsluiting is altijd met Heart to Heart controle " behandeling." Hier worden de puntjes op de i gezet en controleren we nog even, voordat jullie naar huis gaan,  of de hond in balans is met zijn nieuwe energie, ervaringen en met jouw. Hier integreert alles wat jullie geleerd hebben.  Na 4 weken hebben we nog even telefonisch contact om te kijken hoe het nu met jullie gaat

 

 Je gaat met een geheel nieuwe visie, een geheel andere kijk op het gedrag  en het emotionele leven van je hond naar huis. Twijfels en onzekerheden zijn verleden tijd! Je leert te kijken van uit je hart en daar vertrouwen in te hebben, een onbreekbare binding met je hond op te bouwen en een evt. beschadigde verbinding en emoties uit het verleden te herstellen. Je krijgt nieuw VERTROUWEN

 weekend, 5  of 7 dagen 

  • all- round begeleiding
  • excl. verblijf eten en drinken. 
  • excl. supplementen.
  • locatie: heuvelland- Zuid Limburg
  • Je regelt zelf de overnachting en het verblijf. De prijs is dus excl. je eigen verblijf

Let op: de prijzen en begeleiding zijn gericht op 1 hond. Meerdere behandelingen zijn bij te boeken indien wenselijk. Wil je in die dagen begeleiding en behandeling voor meer honden, informeer naar de mogelijkheden. 

Logeren is mogelijk o.a. via Landal Green Parks - Hoog Vaals of Reevalis. Beiden liggen in de directe nabijheid van de praktijk, midden in de natuur en zijn hondvriendelijk.