UNIEKE JAAR OPLEIDING VOOR HEART CENTERED PROFESSIONALS, DIE OPENSTAAN VOOR EEN HOLISTISCHE VISIE

 

Met deze jaaropleiding leer jij niet alleen alles over gedrag van alle honden, maar leer jij vooral wie de prachtige hond  is achter zijn gedrag. Wie is hij in zijn wezen? Diep van binnen? Waar gaat het fout tussen hond en mens? Waarom doet de hond wat hij doet? Wat beweegt hem? Hoe voelt hij zich, welke emoties kent hij, wat zegt dat over zijn omgeving? Wat kun jij en de omgeving doen om hem te helpen in zijn kracht te komen en gezond te worden? Welke invloed heeft gezondheid op zijn gedrag. Welke invloed heeft zijn omgeving op zijn gezondheid en gedrag.

 

We gaan uit het hoofd in het hart. De hond en jezelf leren liefhebben zoals hij is en zoals jij bent!

Met het afronden van deze jaartraining ben jij in staat om een diepere verbinding met jezelf en je hond aan te gaan EN als je dat wilt kun jij vanuit daar mensen en honden helpen op diezelfde weg. Je ontmoet dus ook jezelf.

 

Veel mensen willen vanuit hun hart leven, maar voelen zich er zo onzeker bij. Jij misschien ook? Ik herken dat ook , ik heb deze weg gelopen en loop deze nog. Ik weet hoe eng en vermoeiend het voelt om aan verwachtingen te voldoen om iedereen maar te vriend te houden. Dagelijks is dat mijn ervaring in het begeleiding van mens en hond hoe dit het geluk en de gezondheid van mens en hond aantast.

 

Omdat ik zelf deze weg gegaan ben weet ik ook hoe BEVRIJDEND het voelt om deze aanpassing naast je neer te leggen en te vertrouwen op de stem van hart. Ik heb gezien en ervaar dagelijks bij mijn coaching hoe dit bevrijdende gevoel ruimte voor blijheid, vreugde, vertrouwen en verbinding geeft! Zo mooi!

 

Mensen hebben het nodig om begeleiding te krijgen om dit pad te gaan. Het kan zo onzeker voelen. En jij kunt het, als je dit aanspreekt, om hond en mens te helpen op weg naar een groot stuk geluk en bevrijding van alle "moetens" , het gevoel van ik moet mijn hond trainen etc. Het is tijd voor verandering en een groter geluk voor mens en hond. EN JIJ KUNT HELPEN!

 

Aan het einde van het jaar heb jij:

  • Alle unieke basiskennis die je nodig hebt om hond en mens goed van dienst te zijn
  • veel meer zelfvertrouwen
  • meer contact en vertrouwen met je intuïtieve vaardigheden

PRAKTISCH- De opleiding start weer

START 11 AUGUSTUS 2018

FREQUENTIE: 1 weekend per maand: 6 weekenden en 2 zondagen.

Tijd: 10.00 tot 16. 30 uur

Waar: Lemiers - Wittem