HEART TO HEART

JAAROPLEIDING voor PROFESSIONALS.

 

HET IS TIJD VOOR VERANDERING!

 

Een andere kijk op hondengedrag 

" DE HOND IS MEER DAN ZIJN GEDRAG"

Een holistische EN spirituele visie

 

Niet zijn  gedrag is belangrijk, maar hoe hij zich voelt.

 

Ben jij misschien een van de 7 mensen die er klaar voor is om dit jaar zijn /haar visie op honden te verbreden, te veranderen, de diepte te duiken en het leven van mens en hond gemakkelijker te maken? 

Ik nodig je dan van harte uit om verder te lezen  gebruik te maken van alles van deze fantastische opleiding en jaartraining jou en je hond te bieden heeft.  

 

 

Wij mensen zijn zo gefocust op het gedrag van de hond dat we niet meer zien wat de hond nodig heeft en zich voelt en wie hij echt is. Veel honden worden emotioneel verwaarloost, ook al zijn we ons niet bewust.

 

" DE HOND IS NIET ZIJN GEDRAG"

 

Nog veel te veel moeten honden  aan onze verwachtingen voldoen. Aan alles moeten voldoen aan dat wat wij denken dat goed is. Aan dat, wat wij mensen geleerd hebben uit de boeken, op hondenscholen etc.  Honden lijden eronder. Honden komen daardoor niet tot hun recht in wie ze echt zijn. Het naleven en geloven in de ouderwetse, door de mens ontworpen, theorieën maken het (samen)leven tussen hond en mens veel moeilijker dan het hoeft te zijn.  Theorieën gaan ten koste van levensgeluk van beide. Het is tijd voor verandering.

 

Deze UNIEKE jaaropleiding geeft jou de kans, om dit te gaan ervaren, je verder te ontwikkelen , andere honden en mensen  op je pad hierin mee te nemen en te ontmoeten.

 

 

Deze jaaropleiding voor Heart- centerend professionals is uniek, speciaal gemaakt om jou, in relatie met je hond  verder te helpen naar een hoger bewust zijn. Eenvoudig en diep geluk samen te laten ervaren en dat door te geven zonder de hond te willen trainen en veranderen. Maar wel door mensen bewust te maken van hun eigen kracht.

 

Hondentraining is niet meer van deze tijd. Vanuit liefde samenleven wel. Dat is ECHT  heel iets anders . We leven in de tijd van vrijheid en gelijkwaardigheid. En een hoger ander bewustzijn. In dat hogere bewust zijn ontmoet en ervaar jij je hond en jezelf op een heel andere manier.  Vanuit zijn ziel, wie hij echt is.  Vanuit een onnoemelijke vreugde. Wetende dat alles goed is zoals het is.  Kijk in de ogen van de honden op bovenstaande foto. Wat zie je? Wat raakt je? Ogen spreken. Dat is zijn ziel. Dat is de hond.

 

Aan het einde van dit lesjaar heb jij:

 • meer zelfvertrouwen en vertrouwen in je eigen - wijsheid en intuïtie.
 • kennis over hondengedrag bekeken vanuit een geheel andere visie. Vanuit de psyche en het wezen van de hond.
 • kennis over het rijke emotionele en ziele leven van de hond
 • Kennis over het diepe waarom honden doen wat ze doen
 • Honden als spiegel - communcicatie
 • kennis over de taal en functie van de lichamelijke klachten. Ook het lichaam spreekt.
 • kennis over  hoe lichaam, geest en emoties elkaar beïnvloeden. 
 • kennis over hoe mensen denken, waar mensen in hun denken vastlopen en hoe jij kunt helpen om mensen uit hun hoofd terug in hun hart te krijgen
 • kennis over energetische behandelingen, de werking en de invloed ervan - heling.
 • kennis over het waarom door de mens bedachte theorieën niet het gewenst resultaat geven EN verbinding  en geluk waar hond en mens zo naar verlangen, in de weg staan.
 • Kennis over hoe jij mens en hond kunt begeleiden om samen meer geluk en vervulling te vinden zonder gehoorzaamheid te trainen. 

LEER JAAR 2. - HET COACHEN VAN MENSEN NAAR EEN GROTER BEWUSTZIJN ALS VAK 

 

Is leerjaar 1 voor jou stimulerend geweest en wil je meer leren? Dat kan!

Het is mogelijk om na leerjaar 1 door te groeien en je meer te verdiepen in het coachen van mensen in relatie tot hun hond. Als  gediplomeerd en ervaren psychiatrisch maatschappelijk werkende en psychatrisch verpleegkundige deel ik mijn kennis en vaardigheden in het omgaan met mensen. Zodat niet alleen de honden maar ook de mensen zich veilig genoeg voelen om te durven veranderen. Want voor veranderen is moed nodig, vertrouwen, durf en veiligheid en vertrouwen bij jou als coach en begeleider. De hond heeft jou nodig om zijn mensenstem te zijn. De hond is de spiegel van de mens en jij bent de spiegel van de klant.

 

OOK LEER JE IN LEERJAAR 2 , je intuïtie verder te ontwikkelen, daarop te vertrouwen , mens en hond ermee te helpen en te dienen. Je leert op een dieper niveau met honden te communiceren en dat op een integere wijze toe te passen. Je leert enkele healing technieken die jezelf kunt toepassen en mens en hond mee kunt redden!

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

Ik sluit de deelname bij maximaal 7 personen. Dit om de persoonlijke aandacht, begeleiding en veiligheid in de groep te waarborgen. De lessen zijn in huiselijke sfeer.   De bedoeling is om 01-09-2018  te starten. Lesdagen worden in overleg afgesproken. Het zijn 7 les weekenden en 2 aparte lesdagen. Naar behoefte kunnen honden erbij betrokken worden en erbij aanwezig zijn. Dit gaat in overleg. Lestijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur met een uur pauze. We gaan ook in de natuur de stilte opzoeken. Je krijgt opdrachten tijdens de les en om mee naar huis te nemen.

Kosten voor deze unieke waardevolle, transformerende en levens verrijkende opleiding zijn slechts: Euro 1990,00 excl 21% btw voor het hele jaar inclusief lesmateriaal, korte energetische behandeling voor je hond, kleine lunch, thee en lekkers. Bij inschrijving tot 01 augustus is er voor jou een speciale prijs : 1749,00 excl. btw.  Even voor je omgerekend: Deze opleiding die je meer BLIJVEND levensgeluk samen met je hond gaat brengen kost jou dan nog geen 109,00 per dag en maar 18,00 per uur! Betalen in 3 delen is mogelijk. 

 

 

 

Je kunt dit lesjaar ook zien als een  jaartraining als investering in jezelf waarin jij samen met je hond tot een enorme bewustzijnsgroei komt en elkaar gaat helpen om in je blijvende eigen kracht te stralen tegen een relatief kleine investering. 

 

 

Iets over mij: Kernwoorden die voor mij belangrijk zijn in een samenwerking

Zuiverheid- Integer zijn- vertrouwen  in het zelf kunnen oplossen van de ander- problemen zien als uitdaging om te leren- geloven in kwaliteiten van de ander- er zijn voor elkaar- respect voor elkaars kwetsbaarheid en grenzen- respect en acceptatie in liefde voor het anders zijn van de ander. - openstaan voor groei en heling van jezelf en je denkwereld - bereidheid om je eigen blinde vlekken en overtuigingen te onderzoeken, te groeien- bewustwording-  honden onze leermeesters in liefde en spiegel van onze ziel.