Regelmatig krijg ik vraag of er begeleiding dichterbij huis is wanneer men in "het noorden" van het land  en in België woont. Om aan deze behoefte tegemoet te komen bedacht ik het idee om opleiding te gaan geven zodat dit concept bereikbaar wordt voor iedereen en alle honden!

 

Er zijn nu een paar mensen met de eerste opleiding bezig. Omdat het nu mogelijk is om opleiding te volgen bij Colour of Dogs , ben ik super blij om een netwerk te mogen neerzetten zodat in heel Nederland Therapeuten voor hond en mens in liefde verbonden bereikbaar zijn.

 


Wat houd het netwerk in:

In dat netwerk kunnen zich gedragstherapeuten en instructeurs aansluiten op voorwaarde dat deze de therapeutisch coach opleiding voor hond en mens in liefde verbonden! hebben gevolgd en met hart en ziel bij hun roeping naar mens en hond toe betrokken zijn. Mensen in het netwerk zijn in staat om vertrouwen te schenken, liefde uit te delen, veiligheid te bieden en daarnaast gedegen en vakkundige kennis hebben van hondengedrag. De hond op een dieper niveau te begrijpen en dat weten over te brengen naar de klant. Het zijn mensen met diep gepassioneerd hart voor rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid, liefde en respect voor mens en hond.

 

Deze mensen weten hoe ze jou en je hond weer op het rechte pad kunnen krijgen. Het herkennen van trauma en begeleiding ervan. Het zijn mensen waar je op kunt rekenen, die weten waar de hond behoefte aan heeft en die achter je staan en je niet veroordelen. Het zijn mensen die zelf een hele weg afgelegd hebben, ook in hun persoonlijke groei.  Het zijn mensen die totaal verbonden zijn met honden en weten wat een hond voor de mens betekend en de mens voor de hond betekend.

 

Het zijn mensen die bijscholing blijven volgen en zichzelf blijven ontwikkelen. Onderling verbonden zijn.

 

Tegen de tijd dat het zover is zullen de eerste therapeutisch coaches op deze site genoemd en voorgesteld worden.