BJELKA'S Healing behandeling- Omdat je van buiten niet ziet wat er van binnen omgaat.

BJELKA HEEFT MIJ GELEERD VERTROUWEN TE HEBBEN IN MIJN MEDIAMIEKE GAVEN TOT EN MET ZIJN OVERLIJDEN EN ERNA. 

 

BJELKA heeft mijn leven gered van een dreigende gasexplosie. Door te opvallend te hoesten vroeg hij om een healing. Hierdoor werd ik bewust wat aan de hand was. En heb ik erger kunnen voorkomen. Het hoesten van Bjelka stopte en onze verbinding groeide.

 

Ik heb heel veel aan Bjelka te danken. Daarom noem ik deze unieke behandelingen uit respect en eer aan hem:  BJELKA'S HEALING BEHANDELING

Healing helpt bij stress, angst, verdriet, ziekte, pijn, rouw, afscheid en meer

 

Honden zijn net als mensen. Ze nemen allerlei energieën over uit de omgeving en reageren daarop. En dat kan ten koste gaan van zijn levenskwaliteit en lichamelijke en geestelijke gezondheid.

 

Honden hebben net als mensen ook een verleden en emoties! Ze laten het allemaal  niet zo snel zien, maar het is er wel. 

Zeker honden die herplaatst zijn hebben littekens die geheeld mogen worden om tot bloei te komen. Ook puppy's hebben vaak last van het feit dat ze opeens weg moesten bij moeder. Ze zijn er vaak nog helemaal niet aan toe. En dat kunnen ze hun hele leven meedragen als er niets aan gedaan wordt. 

 

Maar er kan van alles in zijn leven gebeurd zijn waardoor de hond lastig is, altijd maar ziek is etc. 


Het is heel simpel:

Wanneer er langdurig emoties onderdrukt worden ontstaan er lichamelijke problemen. De energie raakt op en ziektes steken de kop de op. De weerstand verminderd. Er ontstaat een vicieuze cirkel naar beneden.

 

Door deze emoties  en emotionele pijn alsnog te helen, wordt de hond of mens ook weer lichamelijk gezond. Lichaam en geest zijn met elkaar in samenwerking. Altijd. 

 

Emoties onderdrukken kost energie. Veel energie. En dat creëert onbalans met alle gevolgen van dien. 

 

In een healing behandeling kan het gebeuren dat een overleden dier of mens zich meldt met een boodschap wanneer dat gewenst is.

 

Met een healing leert u uw hond ook op emotioneel nivo kennen

 

Wat gebeurt in een healing

 

Met een healing komt er RUST EN ONTSPANNING. Stress vermindert, blokkades die de klachten veroorzaken,  komen vrij en kunnen losgelaten worden. Dat gaat stap voor stap. 

 

Door de energie die vrijkomt van de heling kan het lichaam en de hond / mens in zijn totaliteit weer opknappen en zijn balans terugvinden.

 

Genezen kost energie. Dan moet je wel die energie hebben. Als je ziek bent of gestresst, heb je meestal die energie niet meer. De energie is OP. 

Een healing  geeft de energie terug die nodig is om met jezelf vooruit te komen. Mens en dier. 

 

Alles gebeurt in liefde en met de meest zuivere intentie en zorg. 

 

U houdt zelf de regie. Er gebeurd niets wat u niet wilt en/of achterstaat. 

 

Healing  herstelt het zelfgenezend vermogen tot in de kern. Het is het begin van een nieuw begin.

kosten zijn: 75,00 per uur.  Met een maximum van 155,00 voor 2,5 uur voor een uitgebreide behandeling.

Locatie: Vijlen

MOBIELE TELEFOON GAAT UIT. 

Je hebt geen haast. Niet ervoor en niet erna. Het is niets om even tussendoor te doen. Dit is tijd uit liefde voor jezelf en je hond. de tijd is nu ALLEEN VOOR jullie EN de wereld wordt even buitengesloten zodat je goed in je hart komt.