Persoonlijk vind ik TIJD het meest waardevolle in het leven. De tijd is nooit meer terug te draaien en zo voorbij.

BEWUST TIJD maken voor elkaar, zie ik als het grootste liefdesgeschenk voor elkaar. Helaas ontbreekt het ons vaak aan tijd om bewust met de hond samen te zijn. HEEL BEWUST.  Het leven van hond is kort. Dat van ons mensen ook. 

Wees er dus ZUINIG op en GENIET VAN HET SAMEN ZIJN EN HEB LIEF.  MAAK DAAR TIJD VOOR. Vanzelf gaat dat niet. 

 

Als stimulans en om u te helpen tijd te maken en voor de broodnodige KWALITY TIME  en BALANS in UW leven, kunt u kiezen uit een aantal mooie zachte liefdevolle momenten en mogelijkheden, die het leven van u en uw hond absoluut gaan verrijken. 

 

KIES VOOR EEN KWALITY TIME ME AND YOU MIDDAG SAMEN MET UW HOND.  Een hele middag samen, alle aandacht voor elkaar. Verbinden,  genieten, ontmoeten, relaxen, samen-zijn.
KIES VOOR EEN KWALITY TIME ME AND YOU MIDDAG SAMEN MET UW HOND. Een hele middag samen, alle aandacht voor elkaar. Verbinden, genieten, ontmoeten, relaxen, samen-zijn.
KIES VOOR EEN LIEFDEVOLLE VERFRISSENDE EN ONTSPANNENDE HEALING EN  BEHANDELING  VOOR U EN UW HOND - om even tot rust en dicht bij elkaar te komen om vanaf daar weer verder te gaan
KIES VOOR EEN LIEFDEVOLLE VERFRISSENDE EN ONTSPANNENDE HEALING EN BEHANDELING VOOR U EN UW HOND - om even tot rust en dicht bij elkaar te komen om vanaf daar weer verder te gaan