Live hondenfluister- en spiegel consult

In dit consult hoort en ervaart u wat uw hond u wilt laten weten. Uw hond spreekt rechtstreeks met u doordat hij op zijn eigen manier contact met u zoekt en ik ben degene die u laat weten wat hij u wilt zeggen en wilt laten weten. 

 

U ervaart en leert van uw hond wat hij van u  nodig heeft en wat hij mogelijk van u laat zien. Misschien het wat de hond laat weten, voor u herkenbaar voor u zelf. Dat weet alleen u. En daar kunt u uw voordeel mee doen in uw eigen leven. 

 

Mogelijk geeft uw hond u ook antwoorden op uw vragen. Honden zijn erg wijs (ook eigen-wijs) en we kunnen veel over het leven van honden leren. 

 

Honden hebben een andere connectie met het leven dan wij mensen. Wij mensen zijn meer verbonden met het materiele (zoals werk, geld, huis) . Honden daarentegen zijn meer verbonden met het spirituele, hogere. De bron en God hoe u het wilt noemen

 

Na reservering en betaling van dit consult wordt er telefonisch met u contact opgenomen voor het maken van een afspraak.

U komt dan met hond en een foto van de hond naar de praktijk.

 

U kunt dit consult boeken in Vijlen: op woensdagmiddag en vrijdagmiddag (uitgezonderd vakanties, vrije dagen en feestdagen)

U kunt dit consult boeken in Texel: op woensdagmiddag 09 januari 2019.