HEALING TOUCH FOR ANIMALS (HTA)


 

Een healing is een ondersteunde balans herstellende en helende behandeling waarbij de hond /(ook andere dieren!) in een diepe ontspanning komt. Tijdens de behandeling voel ik waar ik energetische / emotionele / lichamelijke blokkades bij uw hond zitten. Met mijn handen en mijn intuitieve communicatie heb op een diep nivo contact met uw hond waardoor ik weet hoe hij zich voelt en wat hij op zijn hart heeft. Mogelijk wil hij iets vertellen wat hem dwarszit.

Door de ontspanning en het diepe contact wordt  duidelijk wat de hond nodig heeft om meer in balans met zichzelf, met u en met zijn omgeving te komen. Zijn energie kan weer door heel zijn lichaam stromen. Er ontstaat een harmonie. Dus waar hij eerst verkrampte tgv mogelijke spanning kan hij nu ontspannen en zich zowel lichamelijk als geestelijk herstellen en mogelijke trauma loslaten.

 

Samengevat:
Een healing stimuleert de hond (het dier!) zijn  zelfgenezend vermogen, zijn afweer, zijn immuunsysteem. Hij herstelt sneller na operatie of ziekte. Het vergroot zijn zelfvertrouwen, hij kan trauma´s  beter loslaten . Hij krijgt zijn energie terug daar waar het nodig is om te herstellen. Hij raakt zowel emotioneel als psychisch als lichamelijk weer meer in balans.     

 

Het is bijzonder om te mogen doen, het is bijzonder te ervaren welke binding er tussen eigenaar en hond bestaat en hoe deze binding elkaar op positieve manier elkaar kan beinvloeden.

U kunt hier ervaringen lezen om u een goed beeld te vormen.

Bij een Healing worden de hoofdchakra´s en meridianen in balans gebracht. Chakra´s zijn ahw besturingspunten die de energie door het lichaam sturen. Zowel door psychische spanning als lichamelijke klachten, stress, blessures, operaties, herplaatsingen etc geraken deze chakra¨s uit balans raken of zelfs geblokkeerd.

 

Blokkades in het energiesysteem veroorzaken veel lichamelijke klachten EN gedragsproblemen.

De levensenergie stagneert.Voorbeeld:

Een hond waarbij de energie van de Solar Plexus is geblokkeerd heeft meestal maagklachten. Dat energiepunt zit ter hoogte van de maag en staat psychisch voor "ik-Kracht". Vaak zie ik dat bij honden die of te fel voor zichzelf opkomen of honden die juist zichzelf teveel wegcijferen. Door dit energiepunt weer in balans te brengen (met mijn handen en/of met Ondevit ) wordt zowel het gedrag (eten en opkroppen van emoties) als de energie van de maag in balans gebracht en het herstel bevorderd.

 

 


Note: Een healing of intuitieve communicatie is geen vervanging voor een dierenarts consult. Ik ben geen dierenarts, maar ik werk samen met dierenartsen in de de omgeving. Een healing is een welkome aanvulling op de reguliere of homeopatische dierenartsen behandeling. De dierenarts is nodig voor een snelle lichamelijke diagnose en behandeling. De healing werkt aanvullend op het emotione, psychische en lichamelijke vlak. De lichamelijke en emotionele weerstand wordt versterkt en gestimuleerd waardoor genezing en herstel effectiever en sneller plaatsvindt. Wanneer je hond lichamelijk ziek is, zal ik naast mijn behandelingen ook altijd naar de dierenarts verwijzen. De hele coaching in het genezings en herstellingsproces blijft uw verantwoordelijk. Ik aanvaard geen verantwoordelijkheid voor uw leven met uw hond. Ik ben u graag van dienst ter ondersteuning, een klankbord en concrete hulp.

Tarieven:

Korte healing behandeling: euro 45,00 (45 min)

Uitgebreide behandeling, incl communicatie:  euro 75,00  (1 a 2 uur) 

Behandeling op afstand uitgebreid:  euro 45,00

Reiskosten: in overleg.

 

Incl. gebruik therapeutische olie Young Living