Ondévit ®

              ONDEVIT
ONDEVIT

HERSTEL EN BALANS

Met een Ondévitbehandeling krijgt mens en hond datgene wat hij op dat moment nodig heeft om weer in balans met zichzelf en zijn omgeving te komen en zijn gezondheid te verbeteren. 

 

Ondévit betekend universele levensenergie. Een Ondévitbehandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van magnetisme (de levensenergie van ons universum), geschreven woorden en toegepaste kinesiologie. Met behulp van een Ondévitbehandeling worden er energetische tekorten aangevuld en worden er overschotten aan energie afgevoerd, waardoor een nieuwe balans en harmonie ontstaat.

Er wordt gewerkt met speciale Ondevit kaartjes waarop woorden geschreven worden en een ronde magneet.

 

Balans

Alles waar de hond energie aan verliest (dat geld voor de mens ook) veroorzaakt een disbalans. Wanneer de hond energetisch, lichamelijk of emotioneel niet in balans is, neemt zijn weerstand af, waardoor hij duidelijk vatbaarder wordt voor allerlei infecties en stress uit zijn omgeving. Heerst er iets? Hij heeft het meteen. Hieraan hierkent u een duidelijke mindere weerstand. 

 

Gedrag

Een hond die lichamelijk of geestelijk niet in balans is laat vaak voor ons vervelend gedrag zien. Deze disbalans en zekere onvrede in de hond of met zijn omgeving wordt niet altijd door ons herkend waardoor wij alleen op het zichtbare gedrag gaan reageren, soms zelfs met correcties. Dat is het moment dat er “gedragsproblemen” kunnen ontstaan en wij samen met de hond in negatieve spiraal terecht komen, grote frustraties en vaak verdriet van hond en eigenaar.

 

De Ondévit test

Het testen van de hond gebeurd niet met de hond zelf, maar met behulp van een tussenpersoon (meestal is dat de eigenaar) en een aantal zeer recente foto's van de hond. Omdat honden heel erg gemakkelijk energie en "problemen" uit zijn directe omgeving kunnen overnemen kan het aan te raden zijn dat ook de eigenaar of degene die zich verbonden voelt met de hond een Ondévitbehandeling ondergaat. De hond kan dus thuis lekker in zijn mandje blijven. 

 

De behandeling:

Bij de Ondévitbehandeling wordt duidelijk waar de hond in zijn omgeving energie aan verliest, niet mee in balans is. Dat kan van alles zijn. Het is ook mogelijk medicijnen en voer te testen. 
Tijdens de test krijgt de hond de energie al terug die hij op dat moment nodig heeft. 

 

De Ondévit druppels 

De testresultaten worden omgezet in energetische Ondévitdruppels en moeten derhalve ABSOLUUT aan de hond gegeven worden om de hond zijn zelfgenezend vermogen verder te stimuleren en zijn klachten op te lossen. De Ondévitdruppels zijn een onlosmakelijk onderdeel van de Ondévitbehandeling. De Ondévitdruppels mogen nooit bij elektromagnetische velden (magnetrom, stopcontact, GSM) in de buurt staan! Gemiddeld zijn het 3 a 5 flesjes voor de hond.

 

Hoe vaak:

Vaak is 1 behandeling genoeg. Soms 2. Na 3 a 4 weken maken we een afspraak ter controle.

Geef u zelf en de  hond de tijd en de kans op eigen kracht te herstellen. De natuur doet goed zijn werk en Ondevit helpt en ondersteunt zijn eigen natuur krachtig. Vraag ook om positieve gedragstherapeutische begeleiding als dat nodig is.

 

Dierenarts:

Een Ondévitbehandeling is geen vervanging voor een dierenarts, wel een aanvulling! Bij lichamelijke klachten die u niet vertrouwt, raadpleeg altijd eerst een dierenarts. Krijgt u medicijnen, neem deze dan bij een volgende bezoek mee.

 

_____________________________________________________________ 

Kosten:

 

Test en behandeling euro 57,50

Ondevit energetische druppels: euro 18,50 per flesje

Standaard product: euro 24,50 per flesje 

 

 Note

Omdat ik  in opleiding ben voor ondevit therapeut voor honden

reken ik een aangepast tarief. 

ondevit, honden, genezen, herstel, lemiers, helena schmets, gedragstherapeut, ondevit therapeut voor honden, dieren, colour of dogs, natural dog life, testen, energetische druppels, healing, oorzaak, hond, dier, kat, balans, harmonie, energetische behandeling, test, blokkades, zuiveren, aura, energieveld, ziel, onderbewuste,ERVARINGEN

Angstige Berner Sennen, afkomstig uit buitenlandse  handel, wordt getest nadat haar maatje is overleden. Na de test is zij open, vrolijk...totaal anders, ze lijkt bevrijd van haar angstige gedrag en wantrouwen naar mensen aldus haar baasje die super blij is. Bij deze hond teste oa. De rabiesenting en de bijwerkingen en haar zenuwstelsel.


KIJK VOOR EEN DUIDELIJK BEELD:

http://youtu.be/ORA4YPunFnM

Hond van 10 jaar, altijd angstig geweest, slaapt niet meer, blaft hele nachten en wil zich in vloer weggraven. Na de test slaapt de hond dagen aan een stuk door, eet goed, is vrolijk. Na 6 weken hoor ik dat de hond totaal van zijn angst af is, geen darm en maagproblemen meer heeft, thuis hebben ze de hond nog nooit zo vrolijk gezien, zelfs als pup niet. Iedereen geniet weer van elkaar en iedereen slaapt goed. Ik hoor: "het is alsof we een nieuwe hond hebben"Berner Sennen met de Giardia bacterie. Na vele dierenarts bezoeken en anti biotica kuren een ondevit test op deze bacterie en meer. Na afloop geen diarree meer gehad. Testuitslag: Giaria bacterie, vlooienmiddel, enkele namen uit de omgeving en geen afscheid kunnen nemen van moeder. Dierenarts kon tot zijn verbazing geen bacterie of aanwijzingen op giardia meer vinden. Tot nu klachten vrij. Broertjes en zusjes van de hond zijn niet getest en nog besmet en ondervinden nog herhaaldelijk klachten van deze bacterie. Ze zijn nog onder dierenarts behandeling


Hond is belabberd na operatie en hersteld moeilijk van de narcose.

Er wordt getest op de narcose, het narcosemiddel en de operatie.OA het narcosemiddel test en de hond loopt bij thuiskomst weer blij rond.


Hond is bang voor buurhond en verdikking, knobbel in de keel

Testuitslag: "de hond van de buren" en de energie van de schildkliermeridiaan. Sinds de test zijn er nog maar zelden ontmoetingen met de buurhond. De buurhond was ziek, werd ziek  en had een schildklier probleem. De getest hond is weer "de oude", de knobbel in de keel is weg.


Angstige verwaarloosde hond is na de test weer als een puppy zo ondeugend. Levensenergie en meer moed en vertrouwen is zichtbaar.Bij haar testte: traumatische stress van het uitgehongerd zijn, allergie voor gluten en suiker in het voer, ik ben vrolijk, moedig en lief


Bjelka was niet lekker, bibberen, bleke slijmvliezen.

Ik dacht buikpijn. Bjelka getest.testresultaat: Vergif, wespenvergif, histamine en shock. a la minute ging hij rustig onder de behandeltafel slapen, meteen erna weer eten. Na een hoge dosering druppels die ik om het uur in de nacht moest geven, Bjelka weer springlevend, vrolijk als tevoor. Dank aan Wendy en Robert voor de spontane hulp als tussenpersoon.