Waarom het creeren van veiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid - Van PUP TOT PUBER.


Dit i s een liefdevol geschreven puppy boek  (van pup tot puber!) wat de lezer laat kennis maken met een geheel andere, nieuwe visie in de opvoeding van pups en een antwoord geeft op alles praktische zaken die je zoal als kersverse puppy eigenaar kunt tegenkomen. 

Heel praktisch: van zindelijkheid,  alleen zijn,  lopen aan de lijn etc En zeker wordt veel aandacht besteed aan het emotionele vraagstuk van de pup zodat de pup zich vanaf moment 1 geliefd en veilig in zijn nieuwe leven en thuis kan voelen.

Het boek geeft genoeg informatie om angst en onzekerheden overboord te gooien en zeker te weten  niets fout te kunnen doen wanneer er uit liefde met de pup wordt samengeleefd.

Het boek is full colour, telt 100 pagina's, is zeer prettig , duidelijk en praktisch geschreven met duidelijke foto's en illustraties met de stem van de hond. Het boek daagt ook uit tot nadenken, biedt houvast en is een anker voor degene die op een heel andere manier met de pup wil omgaan, zijn hart wil volgen en dominantie regels overboord wil gooien.

 

REACTIES VAN LEZERS


》JOLANDA.: In 1 adem uitgelezen Helena, prachtig boek!

》ANITA. : Mijn complimenten over je geweldige boek, precies dat wat ik al mijn

cursisten vertel en nog veel meer. Het is makkelijk te lezen en zorgt
voor een goede bewustwording.

》JAN: Met veel plezier heb ik Uw boek: "Puppy, Ik heb je lief", gelezen. Uit elke bladzijde blijkt uw liefde voor deze geweldige schepsels die wij honden noemen. Ik ben het helemaal met U eens dat het scheppen van basisveiligheid essentieel is voor een goede, liefdevolle relatie tussen hond en mens. Als dat in orde is komt de rest vanzelf wel.

》Osanna: Het boek leest snel en gemakkelijk en spreekt heel erg aan omdat er heel veel van puppies gehouden wordt. Iets leren door liefhebben is veel fijner dan leren door straffen.

》Elly. Eindelijk een boek dat vanuit het gevoel/de onderbuik en het vertrouwen werkt. Niet vanuit de (onbewezen) theorie waar andere boeken vol van staan. Je moet en je zult.. dat zeggen andere boeken. Dit boekt gaat uit van je mag. Een verademing.

》Ria.: In mijn familie heb ik geen hondenliefhebbers, maar hondenliefhebbers moeten dit boek wel lezen!

》A.uit Nijmegen.

Wat een prachtig ontroerend en hartverwarmend boek! En wat een prachtig gedicht als inleiding. Tot tranen toe geroerd.j