-Puppy, ik heb je lief! -

Waarom het creëren van basisveiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid. 

We focussen met de pup teveel op gehoorzaamheid en gaan meestal meteen op les. En laat dat nu juist in de puber leeftijd voor gezondheid en gedragproblemen zorgen. We gaan aan het tempo en het stabiliseren van de basisveiligheid van de pup voorbij. 

Dit boek is uit liefde voor de prachtige en kwetsbare hondenbaby's - puppy's-  geschreven. De schrijfster leer oa.hoe men de pup tot en met puber die veiligheid geeft en stabiele basis geeft die nodig is. het boek legt uit waarom er pups snel overprikkeld zijn en gehoorzaamheid training en overal naar toe gaan juist averechts werkt. 

Wil jij een stabiele, rustige evenwichtige pup zonder teveel stress in zijn leven, dan is dit boek een must have! 

Voorkom onnodige problemen en doe het anders. 

Alls praktische zaken komen aan bod. Zindelijkheid, de eerste nachten, bijten, lopen. De behoeften van de pup worden belicht en hoe liefdevol grenzen stellen en ook wordt kort besproken hoe de ontwikkeling van een puber uitziet en wat hij  nodig heeft. 

  • Het boek is full colour. 
  •  102 pagina's 
  • Rijk geïllustreerd. 
  • € 21,50Laat het hart verwarmen en inspireren!

Laat u meenemen in de wondere wereld van de puppy!


Het boek geeft antwoorden op de meeste gestelde vragen die de schrijfster in haar 24 jarige ervaringen met duizenden honden heeft opgedaan. Waaronder puppy's  en volwassen honden. Ze heeft puppy's zien opgroeien tot meest prachtige stabiele gezonde en gelukkige honden door de puppy de zorg, liefde en vertrouwen te geven die in het boek beschreven staat. 

Het boek geeft een andere visie, praktische handvaten, nodigt uit tot nadenken en versterkt en vergroot het levensgeluk van hond en mens samen. 


》 Wat een prachtig ontroerend en hartverwarmend boek! En wat een prachtig gedicht als inleiding. Tot tranen toe geroerd.


 

 


》 het is een thuiskomen! Tot tranen toe geroerd.

 

 

Eindelijk een boek dat vanuit het gevoel/de onderbuik en het vertrouwen werkt. Niet vanuit de (onbewezen) theorie waar andere boeken vol van staan. Je moet en je zult.. dat zeggen andere boeken. Dit boek gaat uit van je mag. 

Een verademing. 

 In 1 adem uitgelezen Helena, prachtig boek!
 

Het boek leest snel en gemakkelijk en spreekt heel erg aan omdat er heel veel van puppys gehouden wordt. Iets leren door liefhebben is veel fijner dan leren door straffen. 
In mijn familie heb ik geen hondenliefhebbers, maar hondenliefhebbers moeten dit boek wel lezen!  Mijn complimenten over je geweldige boek, precies dat wat ik al mijn
cursisten vertel en nog veel meer. Het is makkelijk te lezen en zorgt
voor een goede bewustwording. 


 

 Met veel plezier heb ik Uw boek: "Puppy, Ik heb je lief", gelezen. Uit elke bladzijde blijkt uw liefde voor deze geweldige schepsels die wij honden noemen. Ik ben het helemaal met U eens dat het scheppen van basisveiligheid essentieel is voor een goede, liefdevolle relatie tussen hond en mens. Als dat in orde is komt de rest vanzelf wel.