boek stress bij honden!

Boek stress bij honden!

Met mijn hondenkanjers Shai en Shadow op de cover!
Met mijn hondenkanjers Shai en Shadow op de cover!

Alle honden hebben last van stress. Wij toch ook! Het kan niet anders! 

Je helpt hiermee niet alleen mij, maar vooral jezelf en je hond!  Een hond met stress is vaak ziek en gevolg: nog meer stress voor de hond en ook nog eens hoge dierenartskosten! Dit kun je makkelijk vermijden en voorkomen! Zie ook Anti stress healing die hier perfect bij aansluit. 

je bespaart heel veel stress voor je hond! Je moet zelf kijken wat jou dit waard is. 

Dit boek heb ik met alle liefde in 2006 vertaald. bewerkt, laten drukken en uitgegeven om mensen voorlichting te geven over stress bij honden en wat dat met een hond kan doen. Zodat honden ouder, gezonder worden en langer  bij ons blijven maar vooral om honden gelukkiger te laten zijn en problemen te voorkomen! En fouten te voorkomen die ik ooit gemaakt heb! 

Er zijn van 2006 t/m 2018 duizenden boeken van verkocht. Nationaal en internationaal. enorm veel positieve recensies en waarderingen gekregen. Op de literatuurlijst van opleidingen voor hondeninstructeurs en coaches. 

Lees Bilie! Want ter ere aan hem is dit boek door  mij op de markt verschenen!

Dat is nog steeds waar ik achter sta  en blij van wordt! Dat is mijn missie. 

Helaas is er door de Duitste schrijfsters een vette streep door getrokken want ik mag het boek niet meer verkopen! Ze vonden dat ze teweinig aan mij verdienden! 
Zo erg! 

Dus ik heb een andere oplossing gevonden waar iedereen blij mee kan zijn! 

Ik wordt er iedere dag aan herinnerd omdat ik een flinke betalingsachterstand op mijn bankrekening heb staan, tgv van de investering in dit boek die maar niet weg wil. Dat duurt veel te lang. Het staat mijn creativiteit in de weg. 
Al heel vaak heeft het door mijn hoofd gespookt om een nieuw boek te schijven over stress.  Ik wil het niet opgeven. Honden verdienen dat!

maar ja., financieel moet ook kunnen. Ik kan het niet laten opstapelen. 

Als je in mij geloofd, mijn werk waardeert en je hierbij jouw deel wilt bijdragen kan dat hier middels een kleine of grote financiele bijdrage. Dank je wel! 

 Ik voel me gesteund en verbonden met andere hondenliefhebbers. Dat is voor mij onmisbaar en ben ik heel dankbaar voor! 

Ik ben zo blij als het boek weer waarde heeft voor de honden en mensen die het waarderen! Dus wil jij een donatie doen? Vanaf een donatie € 111,- van jou voor mij, krijg je van mij dit prachtige boek ter ere aan Billie gratis en voor niets thuisgestuurd.