Ik heb een aantal boeken voor je op een rij gezet en uitgezocht waar jij veel plezier van gaat beleven en je relatie met je hond goed zal doen. Deze boeken staan allemaal in mijn boekenkast!

Als je deze hier via mijn site besteld ontvang ik een kleine vergoeding. Waarvoor mijn dank. 

Ik ben bekend met deze boeken en kan ze direct uit mijn hart adviseren.

 

Uiteraard kun je hier mijn beide boeken bestellen gewoon via een email of via mijn webshop. 

Nog een prachtig  boeken van Eckhart Tolle, om in het nu en in je hart te komen. In je hart en het nu ontmoet je je hond en andere dieren.

En een prachtig leerzaam boeken van Christiane Beerlandt welke boodschappen dieren voor jou hebben die je ontmoet en welke betekenis ziekten in je leven hebben en wat deze je willen zeggen. Na jarenlange samenwerking met Turid Rugaas kan ik van harte ook haar boek Kalmerende signalen aanbevelen.  En zoek je steun bij verlies van je hond? Dan zijn zielekaarten met boodschappen van je hond zo mooi net als het boek zielepijn. Laat je troosten door je hond en dier.