Schrijfsters: Martina Nagel en Clarissa v. Reinhardt (DE). Vertaling en uitgave: Helena Schmets - Colour of Dogs.

Stress bij honden

Hoe je het kunt herkennen én voorkomen

Als dank je wel voor de donatie, krijg je toegang tot de ONLINE cursus

"Samenleven in liefde in 7 lessen" plus een betrokken dank je wel in het boek.

 

U wordt direct doorverwezen naar de webshop


Kennis is de eerste stap naar verbetering

Dit boek heb ik vertaald omdat ik kennis had over gedrag maar niet over STRESS bij honden. Dat heeft mij en mijn toenmalige liefste vriend Billie, veel verdriet gekost wat niet nodig was geweest. Als het ik het maar had geweten. Ondanks alle opleidingen was deze kennis mij onbekend. Zo blij en geraakt was ik toen het boek ""Stress bei hunden" op mijn pad kwam. Ik wist veel maar dit was nieuw voor mij. Ik besloot hier verandering in te brengen en het boek te vertalen en met alles wat ik had op de markt te brengen. Inmiddels de 5e druk en wordt het boek ook in opleidingen erkend. 

Een samenleven in liefde, zonder bang te zijn het fout te doen - 7 lessen

Met de online cursus vind je je eigen antwoorden. Daar hoef je het huis niet voor uit. Dit is altijd een aanrader. Om bij te leren, om te scholen en jezelf uit te dagen meer bewust te worden van wat er in je hond leeft. Hoe je met hem op een liefdevolle manier kunt samenleven zonder bang te zijn te fout te doen. 

Het is altijd mogelijk om hulp te vragen, ook als je verder weg woont. Het kan op afstand (telefonisch). Misschien vind je het ook leuk om er een weekendje van te maken in het heerlijke Vijlen?