KOOP HIER JE PUBER GELUK ABONNEMENT

 

Tegen een relatief klein bedrag per maand

ben je er zeker van

dat je je hond de best mogelijk zorg krijgt voor zijn gezondheid en emotionele ontwikkeling.

Jij weet zeker dat je er niet alleen voor staat en kunt genieten van deze mooie tijd!

PUBER GELUK
Naam hond
Je voor en achternaam:


 PUBER GELUK

6 maanden  Abonnement.

De basis van Geluk Voor jou en  je puber in deze

oh zo belangrijke levensfase

 

€ 55,50 per maand.

(of bij vooruitbetaling € 550,50 dat is 2 maanden gratis!)

 

De PUBER- TIJD is een bijzonder tijd. De hond moet leren wie hij is en op zichzelf te gaan vertrouwen. Hij gaat zijn grenzen leren ontdekken, zijn ondeugd en vooral gaat hij over zijn grenzen heen omdat hij super nieuwsgierig en ontdekkend is. 

Samen leven met een puber kan je goed onzeker maken, veel vragen oproepen en de angst aanwakkeren het niet goed te doen omdat hij niet meer luistert.. Ik kan je geruststellen. Het is allemaal heel gezond en natuurlijk gedrag. Het hoort bij zijn ontwikkeling. Het enige belangrijke is dat jij hem leert te begrijpen, je afstemt op hem en hem geeft wat hij nodig heeft. 

 

Er komen vragen over zijn gezondheid, zijn emotionele behoeften, praktische vragen over wandelen, voeding, wel of niet andere honden ontmoeten, trekken aan de lijn etc. Het kan heel erg overweldigend voelen. Zeker als je ook nog alle goed bedoelde adviezen van andere mensen te horen krijgt die je doen verdwalen.  Met dit abonnement ben jij niet alleen en hoef jij je niet onzeker te voelen. Je bent verzekerd voor de allerbeste hulp voor jou en je hond in zijn puberteit. Niet alleen voor gedrag en opvoeding maar ook voor de beste zorg om hem /haar optimaal gezond te houden en voor alle gezondheidsproblemen. 

 

Ook als je verder weg woont is dit abonnement ideaal. Telefonisch en/of per skype kunnen we veel doen en kan  ik je goed helpen. Uitgezonderd de behandelingen. Daar zul je voor moeten langs komen. Dat kan zonder hond, met foto mocht dat gemakkelijker zijn. 

 

  Inclusief:

  • kennismaking
  • 1 energetische behandelingen als gezondheidscontrole, hormomen, zelfvertrouwen
  • 4 uur opvoeding en begeleidingsadvies.
  • BOEK: PUPPY ik heb je lief!
  • Online cursus HEART TO HEART voor een goed vervolg.

Exclusief: benodigde Supplementen.