Aanmeldformulier puppy coaching

Entingen zijn niet verplich bij mij. Wel zie ik graag een verantwoorde en bewuste omgang met adviezen van dierenartsen en inentingen. 

Wat betreft vaccinaties: Er is de mogelijkheid voor Titertest. Hiermee kan de Dierenarts met een klein druppeltje bloed zien of de pup echt beschermd is.

Er zijn pups die volgens schema ingeënt worden maar niet beschermd zijn omdat de enting niet heeft gepakt. Te snel enten maakt vaak de bescherming die opgebouwd is via de moeder kapot en stoot de enting af.  Dus alleen het schema opvolgen is niet voldoende gebleken. Het is uiteraard eigen keuze. Ik vertrouw op een goed uitgevoerde titertest en bepaling, waardoor je van begin af aan zeker weet of de pup geënt is en waarvoor, hoe lang hij beschermd is en wanneer hij weer geënt moet worden. Hiermee hou je de pup het meest gezond!

Informeer bij de dierenarts of zoek op internet voor dierenartsen in je buurt die willen titeren. 

Kennelhoest en hondsdolheid *rabies) en lepto (L 4) enting zal ik nooit adviseren zomaar  aan de pup te geven. Deze belasten de lever en de nieren meteen te erg. Deze kunnen wel veilig gegeven worden met ondersteuning van natuurlijke ontstoringsmiddelen.  Ook hier kan ik je mee helpen .  Wil je meer info, neem gerust contact met mij op. 

 

Vul onderstaand formulier in en verstuur het als je begeleiding en coaching wilt voor jou en je pup. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.