PUPPY INFO EN KENNIS AVOND

Kennis wanneer je een puppy in je leven hebt verwelkomt is ONMISBAAR! 

 

Deze avond heb ik georganiseerd voor iedereen die een pup heeft of krijgt. Voor iedereen die de verantwoording neemt om zich te verdiepen in de ontwikkeling van de pup (waar veel misverstanden geboren worden!), zijn taal, zijn gezondheid, zijn voeding, zijn opvoeding. Voor iedereen die anders met de pup wil samenleven dan de traditionele manier.  Geen dominantie maar vanuit liefde.

 

Dat is gemakkelijk gezegd en klinkt mooi. Wat wij mensen met liefde bedoelen is voor de hond niet te begrijpen. Mensenliefde en de pure liefde van de hond begrijpen elkaar niet. Honden liefde is onvoorwaardelijk. mensen liefde is voorwaardelijk. Dat is een gigantisch groot verschil!

 

Als je na deze avond naar huis gaat heb jij een heel andere kijk op het gedrag en de ontwikkeling van je pup dan je had toen je kwam, je kunt de pup thuis nu beter, veel beter begrijpen. Je bent niet meer bang het fout te doen of de pup tekort te doen omdat je kennis hebt! Je kunt je pup nog meer liefhebben dan voorheen (geen angst meer om het fout te doen) op de hondenmanier. 

 

Na deze lesavond kun jij je inschrijven voor persoonlijke puppycoaching, of healing. of allebei. Ik doe je daarvoor een mooi aanbod waar je ja of nee tegen kunt zeggen. Dat aanbod is alleen op deze avond geldig en alleen voor bezoekers van deze avond. Deelname is beperkt. 

 

Bij coaching krijg jij van mij minimaal 6 maanden begeleiding wanneer het nodig is. We spreken met elkaar een vast maandtarief af en het aantal uren dat je denkt nodig te hebben. Je krijgt telefonische ondersteuning , een huisbezoek, wandeling, healing alles wat maar nodig is om samen met je  pup een gelukkig leven te leiden zoals het bij jullie samen past!

 

Kosten voor de avond zijn 11,00 pp incl. koffie.  

van 19,30 tot 21.00 uur. 
Locatie: Vijlen. (zonder pups. Behalve als het niet anders kan is het na overleg wel mogelijk)