Deze coaching is met  geen woorden te beschrijven zo mooi!

Ervaar jij een probleem, gedrag of gezondheid met je hond? EN wil je hier andere mee omgaan dan de meeste anderen mensen? 

WIl jij niet op training, wil je niet je hond veranderen en daar veel tijd en energie aan besteden? 

Wil je het anders? 

 

Dan ben je hier aan het goede adres. 

 

Hier gaan wij kijken WAAROM de hond doet wat hij doet. We kijken in zijn emotionele leven, we kijken naar de balans van zijn lichamelijk energetische  gezondheid en hoe deze zijn gedrag beïnvloed en bepaald. 

 

Wij kijken naar wat de hond met zijn oergedrag  wil laten weten. Wat hij daarmee vertelt. Zodat hij goed begrepen wordt. 


We kijken vervolgens naar wat zijn behoeften zijn en waar deze geen aansluiting vinden in zijn leefomgeving. Want daar ontstaat onbalans en ontstaan problemen. 

 

We nemen zijn natuur ter harte. 

 

Door de hond zijn natuur ruimte te geven, ons daarop af te stemmen, komt de hond in ontspanning en vrijheid en voelt hij zich meer geliefd dan ooit.

Wat te verwachten?: 

diepgang, inzicht in het emotionele leven en communicatie met je hond. Dat zelf ervaren, ook aan de telefoon, helderheid en enorm versterkte verbinding met je hond in het dagelijks leven. Alles wordt gemakkelijker. Jouw hond wijst de weg. Hij weet alles wat hij en wat jij nodig heeft. leer zijn hondenleven kennen!

Jouw leven, dat van je hond, en van je gezin gaat veranderen. Iedereen profiteert ervan mee. 

Immers de hond is deel van het gezin. alles wordt gemakkelijker

 

Hoe?  Op de praktijk met de hond. Kun je niet reizen of woon je te ver? Dan is telefonisch ook mogelijk. 

Kosten voor een consult: € 125,-

Besluit jij nadat je een consult hebt gehad dat je voor langere tijd wilt investeren om je hond in alle situaties goed te gaan begrijpen? Dan maak ik voor jou een passend aanbod voor een periode van 3 maanden, 6 maanden of 9 maanden.