De hond is ons allerliefste maatje

Een afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Daarna zijn consultkosten verschuldigd.

Zijn er vragen of bent u niet tevreden? Wij waarderen het ten zeerste wanneer u dit met ons bespreekbaar maakt, zodat we het samen kunnen oplossen. 

Een energetische behandeling, healing is geen vervanging van eventuele medische hulp. Deze  helpt de hond om terug in zijn evenwicht te komen en kan absoluut een dierenartsenbezoek overbodig maken.

Het al dan niet raadplegen van een dierenarts is altijd eigen verantwoordelijkheid. Wij vragen u dit, in het belang van uw hond, vooraf met ons te overleggen.

Een behandeling kan na afloop reacties geven. Dit is niet om van te schrikken maar betekend juist dat er positieve beweging in zit. Wij waarderen het zeer wanneer u dan met ons contact opneemt, zodat we de behandeling op dat moment kunnen bijstellen. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid en kost niets extra's.

Wij waarderen het altijd wanneer u ons op de hoogte houdt hoe het met uw hond gaat en ons af en toe een leuke foto of video van uw hond stuurt!  Privacy wordt uiteraard totaal gerespecteerd.