Onze overtuiging. 

Een hond kan niets fout doen. 

jij als slachtoffer van Narcisme bent ook niet fout!. 
het kan je wel aangepraat worden. 


Colour of Dogs is ontstaan vanuit het hulpverlenerswerk en ervaring als gediplomeerd maatschappelijk werker en jarenlange ervaring en werken in de psychiatrie.
Hierdoor beschikken we over een enorme schat aan mensenkennis, psychologische processen bij mensen het begeleiding van trauma bij mensen.  Dit doen we met hart en ziel. Evt verwijzen we je naast onze hulp door naar je huisarts of andere hulpverlener als we denken dat je daarmee geholpen bent. 

Vanuit deze basis heeft zich onze kennis en interesse verdiept naar hondengedrag. Puur omdat honden in ons leven, vooral in dat van Helena, onmisbaar zijn voor de nodige hartsconnectie, vriendschap en herstel, van een verwonde ziel en psyche na diverse narcistische relaties doorleefd te hebben.

helaas is daar weinig tot niets bij hulpverleners en in opleidingen over bekend, waardoor de kwetsuren en verwondingen alleen maar groter worden wat kan leiden tot arbeidsongeschiktheid en grote eenzaamheid en isolatie.


We betrekken dus de onvoorwaardelijke vriendschap van de hond bij en in het herstel. Daarbij kijken we ook naar het zenuwstelsel. want dat is bijna altijd aan en is overprikkeld. Wat kun je zelf doen om goed voor jezelf te zorgen? Zodat ook je zenuwstelsel rust en vertrouwen terug vindt. 
Natuurlijke supplementen kunnen hierbij voorgeschreven worden. 

Honden.


Onze organisatie die staat niet alleen voor het welzijn van de mens, maar ook voor het hondenwelzijn in het breedste zin van het woord.

Want hondenvriendschap laat ervaren wat vertrouwen is, wat liefde is, (zeker als je liefde gemist hebt) is dat zeer helend zowel voor de hond als voor de mens.

We leren mensen zich te verbinden met de hond

Zonder de hond de baas te zijn, zonder de hond te willen conditioneren (trainen) en CONTROLEREN. Zonder de hond te willen veranderen. Want dat is per definitie een stress factor voor hem./haar.
 
COD (Colour of Dogs) staat voor oprechtheid, vakkundigheid, betrokkenheid, eerlijkheid en integriteit en pure liefde voor hond en mens. 


Wij werken veelal telefonisch, online en  geven les in de natuur op afspraak 

We staan voor je klaar

KRIJG - TELEFONISCH- ANTWOORDEN EN OPLOSSINGEN IN 1 CONSULT.  € 75,-