Donatie?

 

Het voelt voor  mij tegennatuurlijk om een donatie knop neer te zetten. Want ik ben gewend het alleen te doen, te geloven en vertrouwen in mijn eigen creativiteit en oplossingen. Dat doe ik al jaren en daar ben ik ook reuze trots op want het is mijn missie, levenswerk en ik ontdek mijn eigen kracht. Eigenlijk zou ik niet anders willen.

 

En toch, ben ik op een punt aan gekomen dat ik besloten heb om donaties van harte te verwelkomen en te omarmen. Hele stap voor mij. Een donatie steunt en voelt verbonden. Een donatie geeft mij energie om door te ontwikkelen, vooral geeft een donatie vrijheid om verder mijn vleugels in hondenland uit te slaan. Hoe? Door te investeren in advertenties en andere middelen om een groter publiek te bereiken. Want daar is het nu de tijd rijp voor.  

 

Donaties helpen ook om mens en hond in nood te kunnen helpen als er geen geld is. Het welzijn en het geluk van de hond gaat mij aan het hart. Ik wil er alles voor doen wat binnen mijn mogelijkheden ligt.

 

Vanuit mijn hart : DANK JE WEL voor je hulp en liefdevolle financiële bijdrage, om het levensgeluk van mens en hond meer te laten stromen voor iedereen die ervoor open staat.