Met deze energetische behandeling laat uw hond u precies weten wat de oorzaak is waarvoor u komt. Dat geeft duidelijkheid, rust en vertrouwen.

Hier word de ECHTE oorzaak snel en doeltreffend gevonden en verholpen.

Uit t boek van Christiane Beerlandt. " als dieren konden spreken"
Uit t boek van Christiane Beerlandt. " als dieren konden spreken"

voor wie?

 

 

Deze behandeling is voor degene die antwoorden zoekt, niet ervoor terug schrikt om naar zichzelf te kijken en om verantwoordelijkheid te nemen. 

 

De hond heeft alle wijsheid in pacht. Hij geeft u in deze behandeling antwoorden en helpt u om terug in verbinding te komen met uw innerlijke stem en intuïtie. 


De hond is onze spiegel. Hij laat met zijn gedrag en/of ziekte zien wat er in ons leeft, datgene waar wij (nog) niet van bewust zijn.

Dat komt omdat honden één op één alles van ons mensen overnemen. 


Ze leven eigenlijk een soort van, in onze energie, omdat ze ze verbonden zijn, bij ons 24/7 onder één dak leven en vooral doordat honden 100% van ons afhankelijk zijn. 

 

De hond zijn gedrag wordt bepaald door de energie die hij bij iemand waarneemt. Honden zien en voelen deze. Wij helaas (of gelukkig) niet bewust. Deze kennis en informatie is erg belangrijk want dan begrijpt u waarom het belangrijk is om voor een gezonde leefomgeving te zorgen en goed voor u zelf te zorgen. 


In deze behandeling wordt duidelijk waar de hond energie aan verliest en wordt de energie, het energieveld van u en uw hond opgeschoond. Blokkades komen aan het licht en worden geheeld. Het geen niet wil zeggen dat meteen alles goed is. Nee, het wil zeggen dat u weer richting heeft en dat u het vertrouwen en verbinding met  uw eigen levensenergie en wijsheid heeft om het zelf op te lossen. 

 

Wanneer er lichamelijke klachten zijn, krijgt u en./of uw hond met deze behandeling het zelfgenezend vermogen weer terug, waardoor het lichaam weer terug in zijn/ haar kracht kan komen. ALTIJD  liggen onverwerkte emoties OF gebeurtenissen aan een lichamelijke ten grondslag,  Deze onverwerkte emoties, eten als het ware alle energie, waardoor het lichaam tekort komt. Dat veroorzaakt ziekte.

Het is dan ook belangrijk om deze te aan het licht te brengen en alsnog te verwerken zodat lichaam en geest weer hun rust en energie kunnen vinden om te herstellen. De behandeling helpt hier enorm bij en ik heb hierbij hele mooie resultaten gezien. Vaak op korte termijn en soms iets langer. Een en ander is afhankelijk van de situatie, de openheid en bereidwilligheid van u en uw hond. 

 

 

 

 

 HOEVEEL BEHANDELINGEN? IS ÉÉN BEHANDELING GENOEG?

 

ja, goede vraag: één behandeling kan het grote verschil maken. Er zijn al veel honden en mensen na één behandeling opgeknapt. Je knapt altijd op na één behandeling. Het helpt altijd. Het probleem hoeft niet meteen in één keer helemaal weg te zijn, maar er is altijd een directe verbetering zijn.  Als dat in jou beleving niet het geval is dan kom je binnen een week terug. En kijken we verder net zolang tot er wel verbetering is.  (let op verbetering is niet hetzelfde als definitieve genezing en oplossing, we spreken hier over verbetering. Dus minder jeuk, beter slapen, vrolijker, meer ontspannen, meer nabijheid, beter lopen, minder verdriet, minder pijn, minder angst etc) 

 

Een en ander heeft er mee te maken hoe open u  en uw hond zijn en er klaar voor zijn om de echte oorzaak onder ogen te zien. Daar is moed voor nodig en soms is de tijd er nog niet rijp voor. Alles op zijn tijd.  Genezing mag nooit geforceerd worden door wilskracht. 

Soms is een klacht vooral lichamelijk en dan is 1 behandeling echt heel wonderbaarlijk om het hondje van de pijn, jeuk, etc af te helpen. Ik heb er zoveel honden mee mogen helpen. Ook mijn eigen honden!

 

 

 

Resultaat

 

Het is niet mogelijk om resultaten toe te zeggen. Een en ander is afhankelijk van de leefomgeving van de hond, zijn  geschiedenis en hoe met de heling wordt omgegaan. Na een behandeling is er altijd een gevoel van bevrijding en opluchting, zowel bij de mensenklant als de hond.  Dit is het eindresultaat van 1 behandeling. En dat hoeft niet het eindresultaat te zijn. Het is misschien alleen maar laagje één. Een start. Er kan meer nodig zijn wat dieper ligt. Iedere laag geeft een ander resultaat zoals het bij de hond past. Wel weet je na een behandeling wat erin de hond speelt, hoe hij zich voelt, wat hij nodig heeft en of hij lichamelijk in balans is en zo nee waar niet. Je weet waar de hond energie aan verliest of aan wie. En daar mag de mensenklant dan actie op ondernemen. 

Wordt er geen actie en verantwoordelijkheid genomen nav de behandeluitkomst, blijft de situatie ongewijzigd en zal de hond niet opknappen. Misschien verergert de situatie zelfs omdat de hond vertrouwde op steun en die vervolgens niet krijgt. Colour of Dogs kan dan ook nooit verantwoordelijk gesteld worden van ontwikkelingen of ongewenst resultaat. 

 

Om dit alles goed in beeld te brengen is er altijd een kennismaking vooraf. 

 

 

REACTIES:

 

Een behandeling kan (soms heftige) reacties teweegbrengen. Neem dan altijd contact op als u zich zorgen maakt.  Na de behandeling kan de hond moe zijn, extreem moe soms. Maar ook blij en uitgelaten. Soms kan een lichamelijke klacht verergeren. Bij darmklachten kan er diarree de dagen erna zijn, het moet eruit. Dat geld ook voor opgekropte frustratie of boosheid. 

De behandeling kan ook klachten bij de mens boven water brengen. De mens wordt opeens bewust van zijn gevoelens, of andere onduidelijkheden worden duidelijk, komen boven water. Dan kan pijnlijk zijn. Maar weet dat dit heel mooi is, want alleen bewustzijn brengt heling en verandering. Wees er dankbaar voor en neem contact op als emoties te sterk boven komen. Dit is altijd maar kort, een paar uur hooguit een paar dagen. 

 

Omarm deze emoties , luister naar wat deze u willen vertellen. en laat los. U hoeft er verder niets mee. Ze willen gezien worden.


In het coaching traject help ik u erdoor heen met gesprek en EFT technieken. (emotional freedom techniek) 

 

Projecteer deze emoties niet op de hond. Deze zijn van de mensenklant en de mens dient daar zijn verantwoordelijkheid voor te nemen. 

 

                                             TECHNIEKEN

 

Ik maak gebruik van alle technieken van energetische therapie waar ik voor opgeleid ben en zelf ervaringen mee heb en gebruik bij mijn eigen ontwikkeling en gezondheid van mijn honden. Daarbij combineer ik alles intuïtief en laat ik me leiden door de hond zijn stem en behoeften. Wil je daar meer informatie over kun je het beste even bellen. 

 

Tarief: zie tarieven