Veel honden die in angst hebben gezeten en die misbruikt zijn dragen entiteiten / en of zwarte magie met zich mee uit het verleden. Entiteiten zijn energieën van andere (overleden) mensen en/dieren die zich aan de hond vastklampen en zijn leven en gedrag beïnvloeden en ernstig kunnen verstoren. Ook in asiels, bij broodfokkers, dierenartsen, etc zijn veel entiteiten omdat daar veel angst en stress is en veel honden samenzijn. Honden die helaas liefde hebben moeten missen en gebruikt zijn voor mensendoeleinden. Soms wordt een hond gebruikt om mensen af te schrikken. Dan weet je dat hier sprake is van negatieve beïnvloeding die hond het leven en/of zijn gezondheid kunnen kosten. Niet alleen zijn leven wordt hierdoor negatief beïnvloed maar deze kunnen via de hond, ook op jouw leven een rampzalige invkoed hebben. Je herkent dit aan een gevoel van machteloosheid en angst en vaak ook woede. 

"Alles gaat fout niets lukt" is dan t gezegde. Ook trek jij en/of  je hond mensen en honden aan die snel boos  zijn of adviezen geven die je niet verder naar jouw licht en onbezorgdheid brengen maar naar het tegenovergestelde.      

 

Symptomen zijn:

ONRUST

OVERMATIG BLAFFEN

PLOTSELINGE AGRESSIE TEGEN MENSEN EN/OF HONDEN OF TEGEN JEZELF.

GEÏRRITEERD ZIJN

DOFFE VACHT

MATTE OGEN

VAAK ZIEK ZIJN - DIARREE OF OVERGEVEN EN NIET ETEN

GEEN KRACHT IN ACHTERPOTEN

ANGST

 

De energie van deze entiteiten en/of zwarte magie, werkt zijn hele leven door als de hond niet geholpen wordt zich hiervan te bevrijden. 

 

Met de heart to heart behandeling wordt de hond hiervan ter plekke bevrijdt.

Je merkt het verschil meteen erna.

 

Herken je een van deze symptomen bij je hond? Weet dan dat er mogelijkheden zijn om hem hierbij te helpen.