Helena Schmets

❤ to ❤ behandeling voor mens & hond

 

In deze behandeling leidt de hond. Ik laat me door hem leiden. Ik hoor hem, ik voel hem.  Ik ben hem. Heeft hij jeuk aan een oor, heb ik jeuk. Heeft hij pijn, voel ik die pijn van hem. Is hij misselijk, dan voel ik zijn misselijkheid. Ik heb er verder geen last van omdat ik weet dat het niet van mij is maar dat ik in het energieveld van de hond sta en dus zijn gevoelens voel en weet wat er in hem omgaat.  Ik weet precies wat hij nodig heeft en wat hem dwars zit als ik hem aan het behandelen ben. Die informatie geef ik aan u door.  Ik doe niets zonder uw toestemming. 

 

Uit deze behandelingen blijkt dat de hond precies weet wat hij  nodig heeft en  hij  laat ook zien waar zijn klacht vandaan komt. Hij weet duidelijk wat hij wilt en niet wilt en dat vertelt hij ook. 


Soms is de oorzaak gewoon eenvoudig: iets verkeerd gegeten bijvoorbeeld. Soms ligt de oorzaak bij zijn geboorte, dieper dus. Soms ligt de oorzaak in ervaringen uit het verleden, trauma of afscheid, soms ligt de oorzaak in zijn directe omgeving en soms ligt de oorzaak bij allerlei medicijnen die hij voorgeschreven heeft gekregen en hem ziek houden. 

 

Altijd laat de hond iets zien van zijn vrouwtje of baasje waar hij mee verbonden is. Hij is een spiegel  van iets wat bij ons onbewust is. Daarom kan een behandeling van zijn  mens deel uit maken van deze behandeling.

 

In deze behandeling wordt duidelijk waar de oorzaak ligt en wat eraan gedaan kan worden. De informatie komt uit de hond zelf via mij. 

 

Behalve dat ik als hondenmedium functioneer in deze behandeling, meet ik de hond op energetisch nivo helemaal door op emotionele en lichamelijke blokkades zodat u weet  hoe het ervoor staat met hem of haar. Hij en u ontvangen beide  meteen een helende behandeling van mij.

 

Een behandeling kost 145,00.  Duurt 2,5 uur. 

Na 4  a 5 weken komt u terug voor een vervolgafspraak. Deze kost 110,00 en duurt 1,5 uur.  

 

Zijn meer behandelingen nodig, dan maken we persoonlijke prijsafspraken die voor iedereen te doen zijn. 

 

Met deze behandeling heb ik mijzelf, mijn eigen honden en veel andere honden en mensen goed vooruit kunnen helpen.