Ik weet niet hoe het voor jou is, maar ik raak steeds ontroerd als ik naar dit filmpje kijk. Het raakt me omdat deze honden, zo gewoon zichzelf en hond zijn, niets moeten, vrij zijn terwijl ze aangelijnd zijn. Begrepen worden en relaxt zijn.  Plus de eigenaren die helemaal verbonden met hun honden zijn. en weten wat hun hond nodig heeft en "spreekt" Dat is voor mij puur geluk! Ik gun dat ieder mens en hond!  

 

De honden hebben lessen gehad, beter gezegd de "baasjes" hebben veel theorie en inzichten gekregen en nog eens bevestigd gekregen doordat hun honden er goed op reageren. Met ontspanning. PLUS deze teams hebben allemaal de verbindende HEART TO HEART behandeling gehad, waardoor afstemming helemaal van zelf en gemakkelijker gaat en stroomt.

 

Dit is voor mij geluk. Ik zou heel benieuwd zijn naar je reactie, hoe het voor jouw is. Raakt je dat? IS dat ook jouw verlangen? Als dat zo is. Weet dat het ook voor jou haalbaar is. Zonder veel moeite. 

 

Laat me weten, met een berichtje, als je belangstelling hebt voor een bijv .een workshop "ontspannen aangelijnd wandelen"? Als er genoeg belangstelling is ben ik graag bereid deze te organiseren of een individuele online training van 2 uur.