Enkele reacties die je misschien helpen. 

Ivm privacy noem ik geen namen. 

Mijn kat heeft ongelofelijk tijdens het gezondheidsconsult voor het eerst alleen maar in haar nieuwe mandje geslapen. Heel diep. Ze liet zich niet storen. Ze is na het consult opvallend aanhankelijker en vrolijker. Ze voelt zich direct veel beter!

na 14 dagen: Mijn kat is duidelijk opgeknapt. Haar urine is weer goed. Haar jeuk is veel minder, en ze eet weer goed.

Mijn hond heeft tijdens het gezondheidsconsult zo diep geslapen en heel diep gedroomd. Het was mooi te zien wat er allemaal met haar gebeurde. Het is prachtig te zien dat er bij ieder consult mooie ontwikkelingen zijn. Ze zoekt meer nabijheid en krijgt meer vertrouwen.

De stress bij de pup is na 1 consult weg. Het is mij nu duidelijk waarom en waardoor. Dat doet mij ook goed.  Dan weet ik dat ik niets fout doe.

Iedere afspraak geeft mijn hond en mezelf, zoveel rust en vreugde. ik ben er zo blij mee!

Ik ben zo blij met de puppylessen. Ik leer ongelofelijk veel!