Francien en Jeu: Medio februari van dit jaar kregen wij een nieuwe huisgenoot: onze Pleun. Pleun is een kruising tussen een Friese Staaij en een border colli. Zoekend en informerend bij vrienden en familie naar ervaringen omtrent een goede puppy cursus werden we geattendeerd op Colour of Dogs onder de bezielende zorgen van Helena Schmets. Wat hebben we inmiddels veel geleerd over puppy begeleiding maar ook veel over ons zelf. Liefde en geduld zijn de sleutelwoorden. Dankbaar zijn we voor alle goede adviezen.
Omdat we zo tevreden zijn over de manier van begeleiding zetten we onze lessen voorlopig nog voort om Pleun met hulp en ondersteuning uit te laten groeien tot een zelfredzame, trouwe, lieve vriendin.
 gemeen.


Manon: Ik heb hele speciale sessies mogen ervaren. Iedere sessie was een eyeopener. Ik heb er geen woorden voor.  Ik ben dankbaar voor de steeds sterkere verbinding met mijn hond.   Ik  geef de begeleding van Helena op een schaal van 10 een 10++

Suus
Ik kwam met een overspannen hond bij Helena voor hulp. tot mijn verbazing antwoordde ze, jullie  gaan helemaal niets doen. De hond moet tot rust komen met evt. wat ondersteunende supplementen.  Daarna zien we verder. Dat was precies wat mijn hond (en ik) nodig had. 

Irene: Mijn hond was zichzelf niet, was apathisch en wekte de indruk dat hij niet gelukkig en niet fit was. Na de professionele en liefdevolle hulp en begeleiding van Helena is hij nu zichzelf weer ,actief en blij. Ik ben heel tevreden!!

Manon, 06-09-2022
Het 6 maanden traject is van start gegaan waarin we gaan werken aan de onderliggende oorzaken van verlatingsangst bij mijn hond. Ik heb er wederom geen woorden voor wat erin de eerste sessie ontstond. Behalve dat ik enorme dankbaarheid en blijdschap voel. Dank je wel.