Hier openen zich nieuwe deuren, om je leven samen met je hond te verdiepen, emotionele wonden te helen en veilige verbinding te vinden. De hond is hierbij je kompas, gids en spiegel. Hier openen zich nieuwe deuren om nieuw eigen geluk te vinden. Dit gaat voorbij gehoorzaamheid en hondentraining. Het is samenwerken vanuit de essentie en de ziel van de hond in combinatie met energy healing voor jou en je hond.

 

Een persoonlijk ontwikkeling in 7 lessenwaar je op kunt bouwen!

LEER DE HOND KENNEN VOORBIJ ZIJN GEDRAG & VERGEET DE DOMINANTIE REGELS.

 

De hond is meer dan zijn gedrag. Hij heeft altijd een reden waarom hij iets doet. In deze cursus ontdek en leer jij de hond echt kennen en begrijpen. 

Niet alleen zijn gedrag maar vooral wat hem beweegt en waarom hij doet wat hij doet.  Resultaat:

een gelukkige hond en een liefdevol ongedwongen samen zijn.

 • 7 gemakkelijk te volgen lessen
 • audio opnames
 • levenslange toegang
 • duidelijke opbouw
 • uniek lesmateriaal uit 10 jarige ervaring met helen met honden
 • LIFE CHANGING!

NU ZOMERAANBIEDING: EURO 75,00

 

IDEAAL VOOR IN DE VAKANTIETIJD!

 

 

 

De hond is niet zijn gedrag. Gedrag is communicatie van wat er in hem leeft. Gedrag is een uiting van emoties. gedrag wordt bepaald door zijn gezondheid.

 

Wanneer je met je hond vastloopt en vragen hebt over zijn gedrag zijn er onderstaande mogelijkheden.

 1. Telefonisch consult. Hier kun je vragen stellen en krijg jij duidelijk wat er op gedragsgebied fout gaat, hoe jij anders met je hond kunt omgaan om hem te helpen. Dit kost: 65,00 voor 45 minuten.
 2. HEART TO HEART behandeling voor hond en mens verbonden.  Met deze intensieve behandeling maak jij samen met je hond een helende reis. Uit het donker naar het licht. Je krijgt duidelijk wat er precies in je hond omgaat en wat hij nodig heeft. Dit zijn geen theorieën. De hond laat dit weten via jou. Hier wordt je hond echt gehoord en krijg jij ook duidelijk of je hond iets van jou overneemt of jou iets wilt leren. Dit gaat dus veel verder dan alleen gedrag. Na deze behandeling zijn jullie klaar voor een nieuwe start! Deze behandeling is zeer effectief en helend. Dit kost: 145,00 per behandeling van 2 uur. (excl. supplementen)
 3. Het volgen van de ONLINE CURSUS Heart to Heart. klik op deze link voor meer informatie. 
 4. Gedragsconsult. Met een gedragsconsult help ik jou het gedrag van je hond beter te begrijpen. Daarmee is het nog niet opgelost.  Je krijgt wel meer inzicht in wat jezelf anders kunt doen om zelf beter om te gaan met het gedrag van je hond. Dat helpt jou om weer grip op de situatie en je gevoelens van machteloosheid en wanhoop te krijgen. En dat is een belangrijke stap in de goede richting. Vanuit daar kun jij nieuwe keuzes maken in wat mogelijk de volgende stap is, hoe jij je hond kunt helpen. Want daar gaat het om. Dit consult vindt plaats op de praktijk in lemiers en is een optie na de HEART TO HEART BEHANDELING. Dit gedragsconsult kost: 95,00 voor 90 minuten

Na een behandeling krijg je van mij een kortingscode voor de online cursus. 

 

 

Er is ook de mogelijkheid voor een ZORG JAARABONNEMENT. Hiervoor verwijs ik je naar deze pagina.

 Handzaam, praktisch en eens niet theoretiserend

 • Praktisch
 • Heldere uitleg
 • Inspirerend

Eindelijk een boek dat vanuit het gevoel/de onderbuik en het vertrouwen werkt. Niet vanuit de (onbewezen) theorie waar andere boeken vol van staan. Je moet en je zult.. dat zeggen andere boeken. Dit boekt gaat uit van je mag. Een verademing.

Andere kijk op puppenopvoeden.

 • een nieuwe kijk op het omgaan met honden
 • lange wachttijd op levering

In mijn familie heb ik geen hondenliefhebbers, maar hondenliefhebbers moeten dit boek wel lezen

Reviews Puppy,ik heb je lief! Van pup tot puber

 • Praktisch
 • Heldere uitleg
 • Inspirerend

Reviews

Laat hier je ervaring achter in het gastenboek


GEDRAGSBEGELEIDING, COACHING EN HEALING MET EEN MISSIE...SINDS 1997

EEN LIEFDEVOLLE RELATIE, IN VERTROUWEN EN VREUGDE MET JE PUP VAN AF DAG 1,

BEGINT BIJ VERTROUWEN, MOGEN ZIJN WIE JE BENT, THUISKOMEN, ELKAAR LEREN KENNEN

 

Iedere pup verdient een liefdevolle en goede start die past bij zijn hondennatuur en kwetsbaarheid als pup.

 

In dit boek leer en ervaar jij de kwetsbaarheid van je pup. Je gaat heel anders naar je pup kijken en samen veel meer plezier beleven in vol vertrouwen. Veel meer dan op de reguliere wijze. Je leert hoe je onvoorwaardelijke liefde kunt combineren met een opvoeding die zowel bij jou als de pup past en jullie oneindig laat stralen!

 

"In bijna alle boeken staat beschreven dat men de pup van begin af aan de baas moet blijven. Om de puppy meteen te laten gehoorzamen, moet je vooral meteen aan een puppy cursus deelnemen. Tot grote spijt van de schrijfster leert men daar nog teveel de puppy te overheersen, corrigeren en modelleren. Door de enorme ervaring die de schrijfster met duizenden honden in de afgelopen twintig jaar heeft opgedaan, komt zij tot een andere, tegenovergestelde visie en manier van omgaan met de pup dan gebruikelijk is. In dit boek laat ze je zien hoe de reguliere adviezen averechts kunnen werken en vooral laat zij zien hoe het anders kan! Een puppy in de bloei en het kwetsbaarste deel van zijn leven, op weg naar zijn volwassenheid. Een puppy met een nieuwe kans op een mooi leven samen met jou. Het boek bevat veel praktische informatie en tips! "

 

102 pag. Full colour, met duidelijke foto´s. Gemakkelijk leesbaar en direct toepasbaar.

VASTGESTELDE VERKOOPPRIJS EURO: 21,50

Binnen 5 werkdagen in huis!

 

De hond is ons gezinslid. Hij reageert op ons en wij op hem. Hoe de hond zich voelt, zijn omgeving, zijn verleden, zijn ervaringen, trauma en zijn gezondheid  zijn van invloed op zijn gedrag. Met deze behandeling vind jij de hulp die je zoekt om je hond en jezelf terug in  balans te brengen. We zoeken, vinden en behandelen  oorzaken die hem en jullie uit balans brengen. Zodat jullie weer als een vreugdevolle eenheid verder door het leven kunnen.

 

Helena is DE HONDENKENNER EN EXPERT bij uitstek. Haar liefde en passie voor honden hebben haar gevormd en gedreven dit werk te doen en te ontwikkelen. Van gedragstherapie, cursussen tot hulp bij gezondheidsproblemen waar geen oplossing voor gevonden kan worden, niets is haar vreemd. Honden gaan haar aan het hart. Ze coacht, begeleid honden met dezelfde toewijding en vakkundigheid alsof het haar eigen  honden zijn. 

 

Kortom: Helena heeft zich (ook internationaal) ontwikkeld tot DE HONDENSPECIALIST van NEDERLAND

op het gebied van de beste lichamelijke, psychische en gedragstherapeutische zorg voor ALLE honden. 

 

Dit alles in een veilige, liefdevolle en vertrouwde leeromgeving. 

 

 

   

LOPEN AAN DE LIJN.  SAMEN ZIJN, ZO KAN HET OOK.

ALLES KAN HEEL GEMAKKELIJK.

ALS WE MAAR BEREID ZIJN NAAR ELKAAR TE LUISTEREN EN ELKAAR TE LATEN ZIJN WIE WE ZIJN. 

WEDERZIJDS.

 


Soms maakt het mensen blij om een gift of donatie te kunnen doen uit dankbaarheid en betrokkenheid bij mijn werk. Dat kan hier. 

 

Weet dat ik mij  enorm gesteund voel met jouw liefdevolle financiële bijdrage om door te gaan met mijn werk. om

mens en hond te helpen hun harten te helen en zich opnieuw in liefde te verbinden en vooral nooit op te geven! 

Roept het gedrag en/of gezondheid van je hond vragen bij je op? Maak dan hier een afspraak voor een persoonlijk consult. Dat kan thuis, op locatie,  en telefonisch. 

Na dit consult heb jij inzicht, een andere kijk het gedrag van je hond en weet jij wat je kunt doen om het probleem samen met je hond te verhelpen. Samen kijken we wat de beste volgende stap is.

 

Waarom het creëren van basisveiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid.

Meestal is één behandeling plus nacontrole genoeg om verder te kunnen.

Behandeling en begeleiding Prijzen. Duur behandeling
BEHANDEL PAKKET: 2 behandelingen, 2 gedragsconsulten of extra behandeling, email ondersteuning en 50% korting op online cursus als extra!  € 410,00 Traject van 3 tot 6 maanden.
     
Gedragsconsult 

€ 95,00

90 minuten
Heart to heart behandeling  145,00  max 2,5 uur
Vervolgbehandeling

€ 95,00

75 min
     
Telefonisch consult

€ 65,00

45 minuten
uurtarief 

€ 75,00

60 minuten
     
Huisbezoek

€ 145,00

90 min
Benzine en reisvergoeding

€ 0,55

km
Reistijd vergoeding

€ 25,00

30 minuten

Honden vinden aangelijnd zijn en afhankelijk zijn van iemand net zo min leuk als dat wij dat vinden.  Dit te onderkennen is een heel belangrijke stap in de goede richting. Het ontspannen lopen aan de lijn lopen is geen trucje. Het is niet af te dwingen. Rust en ontspanning komt van binnenuit. 

 

Wat jij wel kunt doen, en dat is een absolute MUST:  Jij kunt jezelf in hondengedrag, zijn spreektaal en zijn persoonlijke behoeften verdiepen. Wanneer jij je hond beter leert kennen en jij weet wat zijn persoonlijke behoeften,  grenzen en reacties zijn, kun je hem  veel beter begrijpen én aansluiting bij hem vinden. Dan hoef je niet meer onzeker of bang te zijn dat je iets fout doet of hij jou de baas wordt (dat wordt hij toch nooit hoor!) en dan kun je letterlijk de touwtjes en de riem laten vieren.  Het lopen aan de lijn wordt heel sterk beïnvloed door: 

 • de gemoedstoestand van jou en je hond
 • de omgeving waarin je wandelt
 • zijn lichamelijke  en geestelijke gezondheid
 • de manier waarop hij begeleidt wordt aan de lijn. 
 • de riem of lijn of attributen die gebruikt worden met het wandelen. Ook uit zijn verleden.  Voelt de hond zich prettig erbij? 

Geen probleem. Het staat op papier. Tegen een kleine vergoeding kunt u het betreffende onderwerp opvragen en thuis het in hoofdlijnen op uw gemak doorlezen. Bij vragen bent u altijd welkom!

 

kosten`: EURO 1850,00 excl 21% btw.

NU EURO 1650 excl 21% btw - LAST MINUTE AANBIEDING )

 

 

 

Dit zijn enkele ervaringen van klanten:

"Hoi Helena, het gaat goed met ons allemaal. We hoeven voorlopig geen begeleiding meer. We redden het samen! I."

"Hallo Helena. Het gaat goed met mij en mijn hond lijkt ook goed te gaan. Ik maak me minder zorgen en kan meer vertrouwen hebben. Dat lijkt hem goed te doen! S. "

" Hallo Helena, het gaat goed hier! Zij en ik zoeken lekker de warmte op binnen. Ik zie haar en mezelf groeien in zelfverzekerdheid. Ik laat het zo en geniet ervan! bedankt. ML."

"Ik heb al vaker hulp ingeschakeld maar jij bent de enige die mijn hond en mij heeft kunnen helpen. Ik ben zo blij met je begeleiding. Ik ga steeds meer van hem houden en anders. Liefs L." 

 

3 dagen.....retraite samen .

Helen met je hond op weg naar meer verbinding en meer zelf-vertrouwen