Deel hier je ervaring en testomonial

Commentaren: 23
 • #23

  Marianne en Leendert van Bree (maandag, 18 december 2017 16:49)

  Helena,
  We wensen jou fijne feestdagen en willen jou tevens bedanken voor de begeleiding
  van onze Loesje.
  Dank zij jouw goede en fijne tips hebben wij veel geleerd hoe
  je met een puppy omgaat.
  De persoonlijke benadering van Loesje en ons hebben wij als zeer prettig ervaren.
  Hebben nu nog veel baat bij jouw tips.

  Groetjes, Marianne, Leendert en Loesje.

 • #22

  Maria Engelen (dinsdag, 04 augustus 2015 10:45)

  Een prachtige en erg duidelijke video-presentatie. Ik ben helaas niet in de gelegenheid om naar de info avond te komen in augustus, wat ik erg jammer vind. Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief, dus wie weet komt er nog eens zo'n gelegenheid en dan probeer ik zeker van de partij te zijn.
  Voor jou heel veel succes en geluk met de honden en hun baasjes, heel mooi werk.
  Groetjes
  Maria Engelen

 • #21

  wilmabrasse (woensdag, 17 juni 2015 16:28)

  Helena, ik wil je graag namens Angel en mij bedanken voor alles wat je het afgelopen half jaar voor mij en mijn trouwe viervoeter gedaan hebt.
  Dankzij jouw kennis en professionaliteit heb ik Angel weer terug, zijn angst en onrust is weg.
  Dankzij jouw begrip, ervaring, en warmte heb ik mezelf weer een beetje terug gevonden, je hebt me dingen aangereikt die me aan het denken zetten en waar ik in mijn leven mee vooruit kan. Het is fijn om mensen zoals jij tegen te komen in het leven.

 • #20

  Frans Collaris (maandag, 23 februari 2015 17:27)

  Jazzy's angsten en onrust.
  Na een paar ervaringen met honden gedragstherapeuten zijn we in contact gekomen met Helena.
  Helaas waren onze vorige ervaringen met gedragstherapeuten niet zo geweldig. Alles vanuit dominantie en dat paste absoluut niet bij onze hond dus hebben we Helena ingeschakeld. Het eerste thuisbezoek stonden we al versteld en bleek onze hond (Toller)die nu iets ouder is dan 1,5 jaar zijn rust niet te vinden.Ook viel ze uit naar andere honden, na een paar energetische behandelingen ( met druppels) en gedragstherapie wat ik eigenlijk niet zo wil noemen is het gedeelte rust zeer zeker verholpen. Aan het uitvallen zijn we nu hard aan het werken maar ook hier zijn al grote stappen gemaakt en is dit veel minder. Helena heeft ons geleerd om anders naar de hond te kijken en te zorgen dat de hond ten allen tijde op ons kan vertrouwen en dat we de hond ook weet dat we haar door de situatie heen helpen waardoor er een hele sterke band is gegroeid tussen ons en de hond. Helena heeft niet alleen de hond geholpen maar ook ons geleerd hoe het ook anders kan met liefde en aandacht en zonder dominantie en dit bleek wel te werken bij onze Jazzy. Ik ben inmiddels zeer trots op onze hond en voel me zelfverzekerd in zo'n rotte situatie van uitvallen naar andere honden. Tevens is het boek"Kalmerende Signalen"van Turid Ragaas een echte aanrader Helena Harstikke bedankt Monique en Frans Collaris

 • #19

  Erna Rijs (woensdag, 26 november 2014 13:25)

  "voor mens mét hond" --> Mooi!! :) Duidelijke website! We hebben elkaar nog niet ontmoet maar het feit alleen al dat ik lees dat je hond mag zijn zoals hij/zij is en het baasje geen commandant hoeft te worden spreekt al erg aan en geeft vertrouwen dat je met liefde en geduld veel kunt bereiken...
  Veel geluk en succes gewenst!

 • #18

  Yolanda Bes (vrijdag, 18 juli 2014 13:37)

  Beste Helena,

  Wat fijn dat je dit interview met Dierbewust hebt gedaan en dit via betreffende nieuwsbrief in de social media terecht kan komen. Ik deel me te "pletter" voor jou maar bovenal voor onze trouwe viervoeters. Met zijn allen (dankzij Turid) komen we er wel!
  Met diervriendelijke groet,

  Yolanda Bes
  2-of-a-kind.nl Soulful Bonding tussen mens en hond

 • #17

  Michelle Vrolijk (vrijdag, 29 november 2013 08:37)

  Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe stap en heel veel succes!
  Met lieve groet,
  Michelle

 • #16

  Wendy (donderdag, 28 november 2013 16:33)

  Lieve Helena,
  wat een mooie intenties!
  Jij kan mens en hond samen doen schitteren in de mooiste "colours" die ze in zich hebben.
  Veel succes en veel liefs,
  Wendy, Bart, An-Sofie, Marie en vooral Lizzy en Yoko

 • #15

  Cissy, Eddie en Raico (donderdag, 28 november 2013 15:56)

  Wat een mooie nieuwe start: spiritueel centrum voor mens en hond! Helemaal goed en helemaal jou! Het is fijn om middels je lessen een nieuwe blik te hebben in omgaan met je hond. We merken het aan onszelf en al helemaal aan Raico. Want wat is er nu fijner dan een hond die zich gelukkig en blij voelt. Daar worden we zelf ook blij en gelukkig van! Veel liefs van ons allemaal.

 • #14

  BEWN (dinsdag, 15 oktober 2013 13:09)

  zinvol zonder geweld

 • #13

  Rob en Nicolle (zondag, 01 september 2013 23:27)

  Dag marleen,

  Deze website BEN jij.
  Je ziet Arrow en ons weer terug op de komende cursus. Heerlijk om op een bijzondere manier met onze hond bezig te zijn. We snappen hem bijna :-)
  Succes en geluk met alles wat je doet!

 • #12

  Michelle Vrolijk (maandag, 14 januari 2013 10:42)

  Hi Marleen, van harte gefeliciteerd met je nieuwe website. Het ziet er mooi uit en het past bij je! Ik wens je veel succes en vooral ook veel plezier!
  Met lieve groet,
  Michelle

 • #11

  Nelleke Sterrenberg (dinsdag, 23 oktober 2012 16:38)

  Hallo Marleen
  Het is alweer meer dan drie jaar geleden dat ik met mijn allerliefste schat Angel bij jou terechtkwam omdat ze voor iedereen doodsbang was, gedragsproblemen had en zich overduidelijk niet gelukkig voelde. Ik vergeet nooit meer wat er toen gebeurde. De hond gaf aan dat ze het liefst in de auto de sessie met jou wilde hebben. Daar wist jij mij allerlei dingen uit het verleden van Angel te vertellen die ik jou nooit had verteld. Ik stond perplex. Vanaf dat moment,al na de eerste sessie, is Angel een stoere, vriendelijke en zeer sociale hond geworden met een enorme hoeveelheid speelkameraden en een grote mensen fanclub omdat ze zo vriendelijk is! En dan te bedenken dat ze werkelijk niets durfde en altijd met de staart tussen de benen liep. Allemaal dankzij jouw aanpak! Een betere reclame kun je je niet wensen.
  Het doet me dan ook goed om te zien dat er weer een mooie website is en dat jij er weer helemaal bent! Veel succes en tot gauw! Lieve groet Nelleke en een grote knuffel van Angel!

 • #10

  Renate, Paul & Verdi (vrijdag, 05 oktober 2012 16:00)

  Hoi Marleen,
  wij willen je heel veel succes wensen met de nieuwe start van Natural Doglife! Ik las al wat interessante zaken dus wie weet tot gauw. Groetjes, Paul, Renate en onze nog altijd eigenzinnige rode cocker Verdi

 • #9

  Lilly (woensdag, 03 oktober 2012 09:46)

  Lieve Marleen,

  Wat een prachtige website!
  Van harte proficiat met je nieuwe start en heel veel succes met je werk! Het straalt kennis, wijsheid,innerlijke rust en plezier uit, vaardigheden die jij ruimschoots tot je beschikking hebt !!!

  heel veel liefs Lilly

 • #8

  Marieët de Roos (woensdag, 03 oktober 2012 09:28)

  Lieve Marleen,

  Heel veel succes met Natural Doglife. Ik heb in 2006 een leerzame en levensverrijkende tijd gehad. Het heeft mij geholpen de moeilijke jaren die volgden door te komen, want met de kennis die ik toen opgedaan heb help je niet alleen de honden maar ook jezelf.

  Heel veel Liefs en Succes toegewenst.
  Marieët en Godfried

 • #7

  miriam (maandag, 01 oktober 2012 16:01)

  Hoi Marleen,
  De website is erg mooi geworden!! Fijn dat je lekker bezig bent.
  Liefs, Math en Mir.
  Tibbe en Pleun.

 • #6

  Dirk van Asselt (maandag, 01 oktober 2012 15:02)

  Dag Marleen, ik wil je heel graag feliciteren met de prachtige start van je vernieuwde natural dog life. Heel mooi om te lezen hoe jij je hart volgt en hoe je dit nu verder gaat oppakken. Ik wens je heel veel plezier, alle goeds en ik weet zeker dat je voor heel veel mensen en honden van grote toegevoegde waarde zult zijn.

  Met hartelijke groet,
  Dirk van Asselt

 • #5

  Maggy (dinsdag, 11 september 2012 14:41)

  Dag Marleen, wat een prachtige nieuwe site! Knuffel van Vatout. Het gaat heel goed met haar.

 • #4

  John en Marlies (dinsdag, 11 september 2012 11:55)

  Hoi Marleen,
  wat een mooie nieuwe site! Ik zal de website in de gaten houden, want het is altijd leuk om een workshop bij je te volgen. Als je nog eens snuffelcursus geeft, doen we zeker weer mee!
  Izy heeft zich dankzij de cursussen ontwikkeld tot een hond met en gouden randje : zo leuk en zó braaf dat iedereen vraagt hoe zij zo lief is geworden. Goede reclame voor jouw aanpak!

 • #3

  christel graff (zaterdag, 08 september 2012 23:46)

  Ik ben vandaag met dico voor eerste keer bij de puppy party aanwezig geweest, wij vonden het heel interessant, en ook leerzaam, en heb gemerkt hoe belangrijk het ook kan zijn om rust te brengen zowel in jezelf als in de hond. Vond dat erg indrukwekkend. En hoop nog eens een keer ergens aan deel te kunnen nemen. Bedankt voor deze leuke middag. Groetjes christel en dico.

 • #2

  Els en Wim. (vrijdag, 07 september 2012 23:02)

  Marleen,

  Perfectioniste, het is je weer gelukt.
  Wat een mooie website en onze dierbare Tarah staat ook weer op de foto.
  Aangrijpend de laatste uren van jouw dierbare honden Shy en Shadow, wij weten wat dit voor jou betekend heeft en nog steeds betekent, je dierbare viervoeters zijn er niet meer.
  Doch je dierbaren worden weer opgevolgd door andere leuke viervoeters.

  Het is hard..doch dat is de natuur.

 • #1

  naturaldoglife (maandag, 03 september 2012 22:15)

  Ik nodig u uit om een berichtje te schrijven in mijn gastenboek. Hier kunt u ervaringen delen met andere hondeneigenaren.