De hond is, alle honden zijn, pure liefde. 

Een bron van liefde.

De hond is het meest liefdevolle wezen die bestaat.

Is een spiritueel wezen, zeer gevoelig, pure liefde, hoogsensitief, een familiedier, kan niet leven zonder toenadering en geborgenheid, wil niet de baas zijn, maar erbij horen en geliefd zijn, veilig zijn en zo veel mogelijk zijn eigen leven leiden, wil zijn liefde met de wereld en mensen delen. Is een helper in nood. Helpt mensen met kanker, epilepsie, bij lawines, vermissingen, geeft mensen het beste gezelschap wat er is in moeilijke tijden, is het beste gezelschap ooit. De hond is onvervangbaar en onevenaarbaar. 

De hond wil niet gedomineerd worden, wil geen ruzies, wil niet buitengesloten worden of als een aapje getraind of geconditioneerd worden. 
Daar wordt hij ziek door, hij wil geen slaaf zijn, Hij wil zijn eigen identiteit behouden. Hij wil ook geen dekreu of fokteef zijn. Hij wil zijn wie hij is. Vrijheid om zijn eigen identiteit en leven te leiden samen met een mens, verzorger die hij lief kan hebben en waar hij op kan vertrouwen. HARTS verbondenheid en een veilig thuis, daar kan hij niet zonder. 


Hij wil ook  geen ras zijn. Hij wil gewoon zichzelf en vooral van zichzelf zijn. 

  • Als je in de ogen van een hond kijkt zie je een glimp van de goddelijkheid van God. - Eckhart Tolle.  


DOG..
KEER HET WOORD OM 
GOD. 

TOEVAL?

Ik zie de hond een puur Godsgeschenk voor ons in ons leven. Zo dienen we ook met hem om te gaan. Dat is mijn visie en missie.