Happy Doggytalk For You consult

Maak het leven van uw hond en u zelf gemakkelijker. Vind aansluiting bij elkaar met dit consult. Krijg Vrijblijvend Advies Voor De Beste Hulp Voor uw Hond

DENKEN VANUIT OPLOSSINGEN EN MOGELIJKHEDEN. NIET VANUIT PROBLEMEN
DENKEN VANUIT OPLOSSINGEN EN MOGELIJKHEDEN. NIET VANUIT PROBLEMEN

Dit consult is een eerste kennismaking met uw hond wanneer u kiest voor holistische behandeling of coaching. Hier maken wij kennis met de diepere emotionele beleving van uw hond en wordt het ' waarom" duidelijk en wat uw hond nodig heeft om te herstellen en (nog) meer gelukkig te zijn.

 

Een los consult  is ook  mogelijk. U vraagt het aan via de webshop en wij sturen u het gesprek per e-mail toe. U krijgt altijd een geheel vrijblijvend advies van ons erbij zodat u weet hoe u uw hond het beste kunt helpen en de beste zorg kunt bieden.

 

VRAGEN?


Een happy doggy consult for you is een geschenk van uw hond voor u. Hij deelt hierin zijn diepste emoties, meest kwetsbare kant. Hij/zij  laat u zien wie hij/zij werkelijk is. Voorbij zijn/haar gedrag.  Uw hond laat zien wat hem /haar bezield en wat zijn/haar emotionele en dagelijkse behoeften zijn. U kunt ook aangeven bij de bestelling wat uw specifieke vraag is. U krijgt gegarandeerd antwoord.

 

Mijn ervaring is, wat betreft emotionele en dagelijkse behoeften dat deze meestal, bijna altijd,  heel anders zijn dan verwacht.

 

Als afsluiting van dit consult krijgt u geheel vrijblijvend advies hoe u uw hond het beste kunt ondersteunen.

  •   KOSTEN LOS CONSULT € 55,-  

 

 Na dit consult is het mogelijk meer begeleiding te ontvangen in de vorm van holistische coaching en behandeling.  Het is uiteraard ook mogelijk dit losse consult  zo vaak te boeken als u wilt. Wij geven u hierin vrijblijvend advies, wanneer dat wenst.

 

"DIT CONSULT RAAKT ME, TOT TRANEN GEROERD. WIJ GAAN ONS BEST DOEN EN NEMEN ONZE HOND TER HARTE"