VOOR IEDEREEN DIE VANUIT HET HART MET HOND EN MENS WIL SAMENWERKEN

HEART TO HEART BASIS OPLEIDING 

Een unieke mogelijkheid om jezelf, samen met je hond, te ontwikkelen naar een hoger bewust zijn en  de ander hierbij ook te inspireren.

In deze Basisopleiding krijg jij alle kennis die je nodig hebt om hond en mens te ondersteunen in hun zoektocht naar verbinding, elkaar willen begrijpen uit het hart en alle basiskennis die je nodig hebt om de hond te gaan begrijpen in wie hij echt is. Je leert hoe emoties, ziekte , omgeving , energie en gezondheid het gedrag beïnvloeden.  Je leert hoe je dat kunt ombuigen en in basis kunt uitleggen aan de ander zodat de hond meer begrip en innerlijke vrijheid gaat ervaren om te zijn wie hij is.  Want dat is het doel.  Je staat ervoor open om over jezelf te leren. Je staat open voor een energetische benadering en healing, ook om deze zelf te ervaren. Kennis hiervan is een verplicht en onmisbaar onderdeel van deze opleiding. Het zijn 7 zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur met lunch, online cursus en puppy ik heb je lief boek en certificaat wanneer opdrachten met zorg volbracht zijn. 

 

Verder: 

 

Je hebt het verlangen te leren over de hond als gelijkwaardig individu in verbinding, als onderdeel van zijn leefomgeving. Immers zijn leefomgeving bepaalt grotendeels zijn welzijn. Je wilt leren over de invloed van emoties, de hond zijn geschiedenis, trauma, gezondheid, ziekte, invloed van medicijnen, voeding, vaccinaties en onzichtbare energieën op het ontstaan van gedrag. 

 

 

Na dit BASIS jaar heb jij voldoende kennis, inzicht en bewustzijn om op een heel andere manier naar de hond en zijn eigenaar te gaan kijken en deze te ondersteunen en begeleiden waar nodig om hun geluk samen te vinden. Je leert en helpt mensen om liefdevolle emotionele zorg en oog voor de hond te hebben. Dat is immers de basis van alles. 

 

Je hebt voldoende BASIS kennis over :

  • de invloed van stress op gezondheid en gedrag van de hond en hoe er anders mee om te gaan
  • de invloed van ziekte op gedrag de invloed van pijn op gedrag van de hond en hoe dit te verhelpen
  • de invloed van de gezondheid van de eigenaar op de gezondheid en het gedrag van de hond en hoe dit te doorbreken
  • de invloed van de omgeving op ziekte en gezondheid van de hond en hoe dit te verhelpen
  • de invloed van het erkennen van emotionele behoeften op gedrag en gezondheid van de hond en hoe ermee om te gaan in de praktijk.
  • de invloed van gevoelens, gedachten en energieën uit de omgeving op gedrag en gezondheid van de hond en hoe deze positief te beïnvloeden
  • de invloed van het verleden op het gedrag en de gezondheid van de hond en hoe dit om te buigen.
  • Wat healing en energetische behandeling kan betekenen. Wanneer wel en wanneer niet.
  • Basiskennis hoe het geleerde te integreren in de  praktijk

We starten met de basisopleiding: 01-09-2018.

 

7 zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur met  1,5 uur "pauze"

 

data: 01-09 ; 15-09 ; 29-09 , 13-10 , 27-10 en 03-11.  Afsluiting: 18-11-18

 

Kosten voor deze BASISOPLEIDING zijn: 775,00 excl. btw 

incl:

      - eenvoudige Limburgse lunch, koffie en thee.

- bonus: Na afsluiting van de opleiding:  HEART TO HEART Online cursus 

- PUPPY ik heb je lief! Boek. "waarom het creëren van basisveiligheid belangrijker is dan het aanleren van gehoorzaamheid"    

Heb je deze al? Dan mag je het boek of de cursus iemand anders cadeau doen.

 

Maximaal aantal deelnemers: 10

 

Certificaat: Bij 7 goed en met zorg uitgewerkte opdrachten wordt een certificaat verstrekt als HEART TO HEART BASIS COACH.

 

Locatie: Lemiers en omgeving (Z-L) 

Na deze BASISOPLEIDING is het mogelijk om een VERDIEPINGSOPLEIDING met terugkomdagen te volgen waarin je leert hoe je een liefdevolle spiegel kunt zijn voor je klanten en omgeving. Informatie hierover volgt tzt.