Bijtincident

Hond heeft eigenaar gebeten. De hond kan niets hebben en gromt en bijt ook naar de man des huizes. Hij wil niet altijd lopen wanneer zijn baas het wilt. Eigenaar en hond komen in een soort van machtsstrijd.  Hond is herplaatst en komt uit Spanje. De nieuwe eigenaar heeft geen vertrouwen meer in de hond en belt als laatste kans ontredderd voor hulp.

 

Behandeling:

Hond blijft huis om rust en ontspanning  in het geheel te brengen. Eigenaar komt met "verse" foto's van de hond die we gebruiken voor de alternatieve geneeskundige behandeling en healing met Ondévit. Ik voel bij de hond onderdrukking en angst, uit het verre verleden. Hij is pas bij geplukt bij de hondenkapper... wat het oude gevoel van onderdrukking opnieuw omhoog heeft laten komen. Een aantal dagen erna heeft hij gebeten.

Bij de healing komt LYME naar voren, de hertenteek en de borrelia Bugdorferia bacterie. Uit de behandeling blijkt dat de energie van de teek , de hertenteek! heeft zich genesteld in het hart (dat verklaart het niet altijd willen lopen en wandelen en het moe zijn) en in de maag. (eetlust is van streeek). Dat verklaart ook zijn gedrag en stramheid in zijn spieren. Lyme kent depressie en geïrriteerdheid, emotioneel zijn o.a.  als symptoom.

De hond heeft zijn druppels meegekregen om het genezingsproces in gang te zetten.

 

De baas heeft korte behandeling gehad op het herstel van vertrouwen. "beide"gingen weer opgelucht en blij met veel liefde in het hart naar huis. Controle is na 3 weken.  Resultaat: 5 dagen later: Blij bericht. Hond is levendig en vrolijk. Heeft DAGEN geslapen, wil wandelen en knuffelen en heeft heerlijke eetlust. Eigenaar straalt en heeft weer vertrouwen.

 

Grommen - geïrriteerd - Oorzaak: verstoorde bloedsuiker balans door castratie chip EN  stress door correcties en teveel en te lang wandelen

Hond reageert geïrriteerd wanneer de eigenaar hem com boos toespreekt. Eigenaar vertrouwd het niet en is bezorgd dat het fout gaat.

 

Behandeling:

- gedragsadvies en consult. Hond niet meer boos toespreken om gedrag te stoppen. Maar respect en grenzen communiceren. veel minder activiteit met deze nog jonge hond.

- Helende connectie behandeling en ondévit: Uit deze behandeling blijkt de oorzaak van zijn onbalans te liggen in een verstoorde suikerhuishouding ten gevolge van de castratie chip Suprelorin. Bij navraag blijkt dat zijn gedrag ook vlak na de chip is veranderd en problemen begonnen te ontstaan.

 

Geen controle nodig. Hond is happy. er is ontspanning gekomen. vertrouwen is terug . Dat was het bericht van de eigenaar in middels twee jaar geleden. bij het aanbieden van een nieuwe cursus was de reactie: Niet nodig! het gaat super! Hoe leuk is dat!

 

Mevrouw is moe en laat zich behandelen nadat haar hond met goed resultaat voor de giardia infectie behandeld is.

Mevrouw is moe en heeft er veel last van. Behalve enkele omgevingsfactoren was bij haar vooral de oorzaak. Elektro magnetische straling. Met name WIFI. Dit kom ik vaker tegen, ook bij honden, ook bij mezelf. Als ik ergens niet tegen kan en mij de energie opslorpt is het WIFI van mezelf of de buren.

Advies: maatregelen in huis treffen om de straling te beperken. Ik geef tips

Mijn hond 15 jarige hond is plotseling op een dag verlamd aan linker achterpoot. Oorzaak nierstenen en schrik van dierenarts bezoek

Plotseling uitval linker achterpoot. Verlamd. Oorzaak: Stress en angst (angst verlamd!) . Nierstenen. En de naam van een dierenarts die de hond imponeerde, waardoor hij zich onveilig voelde.

Resultaat: nog een paar uur minder goed op pootje kunnen staan. In de avond weer de trap lopen en op bed springen. Tot en met vandaag!

Herplaatste hond is onzeker, timide en nerveus. Niet gelukkig. Andere hond in huis reageert hierop. - oorzaak: weinig zelfvertrouwen door onderdrukking van dominant broertje in het nest en achtergebleven te zijn met de geboorte.

Een herplaatste hond uit het asiel oogt ongelukkig. Ze is nerveus en timide. Krabt zich veel. Andere hond in huis reageert op deze hond. Ik nodig hun baasje uit om de hond foto's van allebei de honden. Ze neemt de honden niet mee, omdat ze ver moet rijden en stress te voorkomen.

Behandeling:

Video bekeken van het gedrag. Gedrag besproken. Hondenfluistering.

helende connectie behandeling en ondévit: de onzekerheid van deze hond ligt in basis al in de geboorte en in het nest. Daarnaast heeft is ze niet los van haar moeder en zoekt deze hond nog veiligheid en geborgenheid. Haar onzekerheid en angst heeft zijn weerslag op de nier energie die duidelijk verzwakt is.

We behandelen ook de andere hond, Waar eveneens een verzakte nier-energie te vinden is. Evenals een onbalans tussen beide hersenhelften, emotie en ratio. Beide honden krijgen druppels mee voor energie herstel en heling.

 

Gedragsadvies: Een rustigere omgang met de onzekere hond. geen stoere spelletjes met de hond omdat haar dat intimideert en onzeker maakt. Zachtheid en afstemming is de sleutel tot meer zelfvertrouwen.

Resultaat na 1 behandeling: Er is meer rust gekomen in beide honden. Krabben was eigenaar vergeten. Ze oogt en voelt meer happy.

Hond heeft geen eetlust en is overenthousiast naar buurhond die niets van haar wilt weten

Gedrag: we bespreken eerst het eetpatroon van de hond, de daginvulling, de thuissituatie en we testen de voeding. Dat is ok. We gaan verder met de helende connectie behandeling en ondévit.

Blijkt dat de hond last heeft van entiteiten (plaaggeesten) van de buurhond. Met de behandeling wordt dit meteen verholpen. Bij haar testen de ovaria. Een week later is ze loops (voor de eerste keer) en ze eet weer reeds meteen na afloop van de behandeling. De buurhond komt de dag erna haar vrolijk begroeten en zij is rustiger.

Resultaat: Ze eet weer (ook al blijft ze kieskeurig) en er is balans gekomen in haar en met haar omgeving.