Unieke online cursus die jouw leven en het leven van jouw hond blijvend ten goede veranderd.

 

HEART TO HEART

 

Leer je hond kennen zoals hij werkelijk is!

(hij is niet de hond uit de boeken)

 

De hond is NIET zijn gedrag! Leer in 7 lessen heel anders naar je hond te gaan kijken, voorbij alles wat je tot nu toe geleerd hebt.  Leer om hem te zien wie hij ECHT is en verbindt je met de liefdesbron die hij is. 

 HET WAAROM VAN DEZE CURSUS: 

 

 

Ik heb gezien dat ik bij ieder consult ongeveer hetzelfde te vertellen heb. Het is bijna altijd dezelfde informatie die gemist wordt. Het zijn bijna altijd dezelfde misverstanden in communicatie die ontstaan door onkunde. Je kunt deze cursus zien als een bijscholing voor jou als hondenouder. Deze cursus is van de hond heb ik voor jou gemaakt. Ik heb hier alle basiskennis gebundeld. Ik vertel en deel hier alles wat ik van honden heb geleerd in de afgelopen 20 jaar en ik vertel alles wat ik jou ook zou vertellen in een persoonlijk consult of in een les. Alleen een workshop en een training (als aanvulling op deze cursus ) gaat dieper. Deze cursus heb ik dus voor jou gemaakt zodat je niet afhankelijk bent van een consult bij mij maar geheel zelfstandig je eigen antwoorden kunt vinden met behulp van alles wat je hoort, leest en ziet met deze cursus. Zodat jij met je hond verder kunt. Mocht je na het volgen van deze cursus nog hulp van mij nodig hebben, dan help ik je heel graag verder. Je hoeft het alleen maar te laten weten. 

 

Zie deze cursus dus :

 1. Als een vernieuwde BASISCURSUS - studie om je hond echt te gaan begrijpen.
 2. een vervanging van een persoonlijk consult. Je zult zien, Het helpt je echt verder waar je ook bent met je hond. Bij problemen en geen problemen. Dat beloof ik je !  Echt!
 3. Daarbij is de cursus ook nog  goedkoper dan een consult en cursus
 4. En je hebt het lesmateriaal voor de rest van je leven altijd binnen handbereik (je weet maar nooit!) en je kunt vandaag starten!

 

Het brengt jou en je hond zoveel meer dan een gehoorzaamheidscursus. 

 

Deze cursus is voor jou wanneer jij het verlangen hebt om meer met je hond vanuit onvoorwaardelijke liefde, vreugde en vertrouwen te gaan leven, je te verbinden met wie hij echt is. Én oude beperkende gedragspatronen en denkwijzes achter je te laten waardoor jullie meer vreugde en vrijheid gaan ervaren. 

 

Wat leer je:

 • heel anders naar het gedrag van je hond te kijken. Je leert te zien en herkennen hoe je hond zich voelt, wat hij nodig heeft. Je verlegt je aandacht van gehoorzaamheid en gedrag naar zijn innerlijke beleving. Je gaat hem beter en vooral anders begrijpen. Dat is een wens van de hond. Hij is niet zijn gedrag. 
 • anders denken en je vanuit je hart je te verbinden met de liefde die je hond is
 • communicatie misverstanden te herkennen en op te lossen
 • Je krijgt kennis van zijn emotionele leven en emotionele behoeften.
 • Je leert alles over zijn communicatie
 • Je leert over het feit dat de hond reageert op energie uit de omgeving
 • Je eigen valkuilen, je hond als spiegel

 

Het is een ontspannen, inspirerende cursus, zonder "moeten" en theoretische uitleg die je zou moeten leren. Deze cursus brengt je terug naar je gevoel, naar je hart in verbinding met je hond. 

Het is ervaren en toelaten. Luisteren, lezen, voelen en bewust worden.


Deze cursus is van jou, voor altijd. Wanneer je de 7 lessen gedaan hebt, blijf je voor altijd toegang houden. Je kunt alles downloaden en later als je het nodig hebt nog eens beluisteren en lezen. Zodat je altijd, indien nodig, de hulp en de antwoorden vindt die je nodig hebt. 

 

Wat krijg je:

 • 7 audio opnames van gemiddeld 30 minuten per stuk. 
 • 7 hoofdstukken met duidelijk en inspirerend lesmateriaal met foto´s en duidelijke uitleg.
 • De mogelijkheden de cursus te combineren met persoonlijke begeleiding naar wens.
 • Heel veel NIEUW inzicht en NIEUWE kennis.
 • Je vind je eigen antwoorden, je wordt je eigen hondencoach vanuit je hart.
 • Begrip voor je hond, in wie hij is en waarom hij doet zoals hij doet.
 • Huiswerk opdrachten om je hond beter te gaan begrijpen.

De vergoeding die ik hiervoor vraag is slechts euro 55,00 voor alle lessen samen! Ik heb de prijs verlaagd (was eerst euro 95,00) omdat ik het belangrijk vind dat deze  informatie en kennis voor iedereen bereikbaar is, ook voor jou. Ik wil graag dat zoveel mogelijk mensen en honden van dit stuk  geluk , mogen mee profiteren. 

 

LES 1 

De wilde natuur van de hond versus onze maatschappij.

 

In deze les leer jij alles over de wilde natuur van de hond en het verschil met ons leven. Je leert te begrijpen waarom problemen tussen hond en mens kunnen ontstaan en wat jij kunt doen om er anders mee om te gaan.

LES 2: Communicatie en misverstanden

 

In deze les raak jij meer vertrouwd met de manier waarop honden communiceren en de misverstanden omdat wij het niet zien of fout interpreteren. Ook leer je in deze les te begrijpen waarom het trainen op gehoorzaamheid  van je hond hem geen geluk brengt.

LES 3: Het (h)erkennen van grenzen

In deze les leer jij te herkennen hoe je hond grenzen aangeeft en hoe je ermee kunt omgaan. Ook leer je te zien of je hond emotioneel overbelast is doordat het leven teveel van hem gevraagd heeft. Je leert ook wat je heel eenvoudig kunt doen om hierin te ondersteunen, zonder hem te willen veranderen.

 LES 4. De hond is meer dan zijn gedrag.

 

In deze les leer leer jij te zien dat de hond meer is dan zijn gedrag. Je leert het waarom van zijn gedrag, de achterliggende oorzaken, Wat hem beweegt en motiveert van binnen uit. Waarom hij doet wat hij doet. En waarom hij jouw begrip nodig heeft.

LES 5: de functie van agressie

 

In deze les gaan we nog dieper in op de functie en het ontstaan van agressie en angst. En de gevolgen van correcties en boos zijn op de hond. Vooral wat is harmonie en wat kun jij doen om dit te creëren.


LES 6: Wat zijn mijn behoeften?

 

In deze les maak jij kennis met de belangrijkste behoeften van de hond. Als deze behoeften er mogen zijn knapt je hond zienderogen op en komt hij in balans. Laat je verrassen want het is heel anders dan je denkt.

LES 7: De kracht van acceptatie EN liefde


De helende kracht van acceptatie, liefde en niets doen. Dat is het thema van deze zevende en tevens laatste les van deze cursus.