De kracht van delen.

Op deze pagina deel ik enkele reacties  die ik mocht ontvangen van mensen die de online cursus hebben gevolgd. Je kunt hier uiteraard ook zelf een bericht achterlaten.


Probeer zo duidelijk mogelijk , en kort en krachtig te verwoorden wat de cursus voor jou en je hond betekend heeft in je leven. Mogelijk herkennen mensen zich in je verhaal en kan het net het zetje zijn waardoor jij met jouw reactie mensen inspireert.

Commentaren: 6
 • #6

  Tom (vrijdag, 18 mei 2018 01:24)

  Dag Helena,
  Bedankt voor je mooie 1e les. Heb zojuist de tekst doorgenomen en vanavond samen met mijn partner nog eens en dan ook de audio beluisteren.
  Wil je gewoon even bedanken voor dit moois.

 • #5

  Martine (vrijdag, 18 mei 2018 01:19)

  Eerst en vooral een dikke proficiat met deze prachtige liefdevolle cursus. Je kan echt voelen dat je dit uit het diepste van je hart hebt geschreven.

 • #4

  Marja (vrijdag, 18 mei 2018 01:15)

  Wederom stroomden de tranen over mijn gezicht bij het horen van les 7 en het prachtige gedicht.
  De cursus Heart to Heart heeft me getroost, me bevestigd in mijn gevoel, meer leren kijken en luisteren naar mezelf en Lahja vanuit liefde en acceptatie.
  Steeds als er een audio van jou kwam, was het net een onderwerp waar ik innerlijk mee bezig was. Het steunde me in mijn eigen proces.

 • #3

  ingrid (vrijdag, 18 mei 2018 01:10)

  Bedankt voor al je tips en wauw wat leer ik veel over honden. Ik vind het cursusmateriaal interessant en herken ook veel. Ik ben een snelle lezer en leerling en ben door al het materiaal heen. Nu niet schrikken, ik ga het ook nog allemaal herlezen, herkauwen en op me in laten werken. Het is inderdaad soms confronterend en ook voel ik onmacht en onvermogen omdat ik in de afgelopen drie jaar veel verkeerd heb aangepakt. Wist ik veel, hij is onze eerste hond. Ik hoop dat ik hem niet te veel heb beschadigd en dat herstel mogelijk is.

 • #2

  Ingrid (vrijdag, 18 mei 2018 00:31)

  Wat een ontzettende leuke leerzame cursus.
  Ik was wel goed op weg met mijn lieverdje maar toch weer wat opgestoken en het allemaal weer opnieuw in de praktijk gebracht.
  Het lijkt wel of ik gewoon tegen haar kan praten en ze begrijpt alles en ik voel haar goed aan.
  Dankjewel voor deze mooie cursus.

 • #1

  Helen (dinsdag, 24 april 2018 16:48)

  Ik was al een tijdje zoekende naar een cursus die me meer inzicht gaf in de relatie tussen mens en hond. Vele opvoedingsmethoden voelden niet juist aan en bleven te oppervlakkig.
  Toen kwam het boek van Helena (Stress bij honden) en haar fantastische online cursus Heart to heart op mijn pad. Ik voelde meteen dat dit een methode is vol liefde en met aandacht voor wat nu echt het beste is voor de hond. Zeker een aanrader voor wie vanuit liefde en respect een betere omgang wil met deze fantastische schatten!