Mieke "Beste Helena, 

 

jou lessen zijn heel boeiend en sluiten aan bij wat ik wil leren. Ik lees het zo graag en zie het zo graag.

Ik kan nog uren doorpraten over mijn ervaring, maar wil vooral heel dikwijls jou cursus lezen en herlezen."

Martine

 

"Ben er zeker van dat jij heel veel mensen en honden daarmee een plezier zal doen.
Er moet een bewustzijnsverschuiving plaatsvinden en dat is natuurlijk niet in één twee drie gedaan.Jij mag daar een voorloper van zijn zodat we samen een mooie wereld tegemoet gaan met onze honden. Er gaan altijd voor en tegenstanders zijn maar daar mag je je niets van aantrekken. Zoals je zegt 'je hart volgen'.


Helen

Ik was al een tijdje zoekende naar een cursus die me meer inzicht gaf in de relatie tussen mens en hond. Vele opvoedingsmethoden voelden niet juist aan en bleven te oppervlakkig.
Toen kwam het boek van Helena (Stress bij honden) en haar fantastische online cursus op mijn pad. Ik voelde meteen dat dit een methode is vol liefde en met aandacht voor wat nu echt
het beste is voor de hond. Zeker een aanrader voor wie vanuit liefde en respect een betere omgang wil met deze fantastische schatten!
---

Ingrid

Bedankt voor al je tips en wauw wat leer ik veel over honden. Ik vind het cursusmateriaal interessant en herken ook veel. Ik ben een snelle lezer en leerling en ben door al het materiaal heen. Nu niet schrikken, ik ga het ook nog allemaal herlezen, herkauwen en op me in laten werken. Het is inderdaad soms confronterend en ook voel ik onmacht en onvermogen omdat ik in de afgelopen drie jaar veel verkeerd heb aangepakt. Wist ik veel, Jopper is onze eerste hond. Ik hoop dat ik hem niet te veel heb beschadigd en dat herstel mogelijk is"


Anita 

Hartelijk dank alvast voor je tijd en aandacht en je mooie lessen!

Judith  

Goedemiddag,

Wat ben ik ontzettend blij met jou cursus!
Het voelde totaal niet onwennig, eerder als thuiskomen. Zo lekker om alle regels overboord te gooien!
Het is bijna jammer dat ik het niet 12 jaar terug heb ontdekt, maar goed zo lopen die dingen."

Martine

Dag Helena,

Eerst en vooral een dikke proficiat met deze prachtige liefdevolle cursus. Je kan echt voelen dat je dit uit het diepste van je hart hebt geschreven.
Ook het feit dat je aanhaalt de tijd te nemen vond ik zo waardevol voor mij."