middag workshop voor meer verbinding en geluk

heb jij behoefte om je hond beter te leren kennen, hem nog gelukkiger te zien als dat hij misschien nu al is? Mis je iets?

Vaak lopen we vast met de hond en weten we het niet meer. En dan zoeken we hulp en antwoorden. Vaak gaan we dan trainen of laten we het zo. 


En dat hoeft allemaal niet. Er is een veel mooiere en gemakkelijker weg die jou en je hond het leven samen  gemakkelijker maakt. 

Ik geef op deze middag alle kennis en ervaring die ik in de afgelopen 20 jaar met duizenden honden en mensen heb opgedaan. Van slipketting, tot belonen, te straffen tot zoals ik nu alweer 10 jaar werk. Puur  vanuit de hond werken. Vanuit het hart. Puur zoals de hond is. 

 

In deze middag workshop maak jij kennis met een hele andere manier om met je hond om te gaan en is er alle mogelijkheid om ook je persoonlijke vragen te stellen die in de workshop meegenomen worden. 


Je vindt gegarandeerd antwoorden op je vragen en je gaat opgelucht en bevrijd naar huis met heel veel liefde in je hart voor je hond. Je weet weer hoe je verder kunt.  Maar dan anders .... 

Locatie: Zuid limburgs Heuvelland.