Met deze energetische therapie WEET jij en ontdek jij wat er precies aan de hand is. Dat geeft rust en vertrouwen. Je gaat de diepte in EN het licht.

Hier word de ECHTE oorzaak snel en doeltreffend gevonden en verholpen.

Uit t boek van Christiane Beerlandt. " als dieren konden spreken"
Uit t boek van Christiane Beerlandt. " als dieren konden spreken"

voor wie?

 

 

Dit is een diepgaande vorm van energetische therapie. Daar moet je voor kiezen. Want je komt in direct met de hond en de hond laat duidelijk zien wat aan de hand is. Dat kan heel confronterend zijn en betekenen dat er soms dingen in het leven moeten veranderen. Ook wat misschien op het eerste oog  niet leuk lijkt. 

De uitkomst is altijd in het beste belang van iedereen. Dat is het vertrouwen wat nodig is. 


Een vastomlijnde verwachting hebben of uitkomst willen werkt de behandeling en zeker de uitwerking tegen. Het komt zoals het komt. 

 

De behandeling is geschikt voor mensen die open minded zijn, kunnen accepteren wat de hond laat zien en weten en behoefte de hond heeft. Onvoorwaardelijk. De behandeling is geschikt voor mensen die bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen om er voor de hond te zijn, NO matter what, Ook als de hond aangeeft ergens anders te willen wonen of te gaan overlijden. 

 

Het is de hond zijn leven en hij bepaald zelf wat het beste voor hem is. 

 

Wanneer de klant de hond kan horen met zijn hart en hem de kans geeft echt gezien te worden in alle gelijkwaardigheid dan is dat voor de hond helend. Hoe heerlijk is dat. Daar heeft iedereen behoefte aan. Een levensbehoefte is dat. 

 

In deze behandeling kom jij ook jezelf tegen. Want de is altijd een spiegel van de mens.. Altijd. 

 

De hond wordt met behulp van zijn mens behandeld. Energieën zijn verbonden. Heelt iets bij de hond, heelt het ook bij de mens.

 

Goed bekeken wordt de mens via de hond mee behandeld. Want hond en mens komen altijd iets bij elkaar tegen waarin ze getriggerd worden en kunnen helen samen.  

 

 Hier kies je voor en dat is mijn unieke werk en vakgebied. 

 

LEES OOK BIJ NIEUWS.

 

 

 

PRAKTISCH

 

 

Wat wordt in een behandeling behandeld: 

 

LICHAMELIJK

 

> ALLE VITALE ORGANEN ( van milt tot lever tot nieren hart en darmen) 

> DE HORMOONHUISHOUDING

> DE RUG (PIJN!) PLUS WERVELS

> CONTROLE OP PARASIETEN

> CONTROLE OP INFECTIES EN VIRUSSEN

> ONTDOEN VAN BELASTING DOOR CHEMICALIËN DOOR ONTVLOOIEN, ONTWORMEN EN VACCINEREN

> GEOPATHISCHE BELASTING (WIFI) EN BESCHERMEN ERTEGEN

 

EMOTIONELE  stress BALANS WORDT GEMETEN EN ZOVEEL MOGELIJK HERSTELD ALS DE HOND TOELAAT.

Denk ook aan rouw (afscheid en overlijden) entiteiten, operaties, trauma

 

Om de therapie te doen slagen is uiteraard een liefdevolle harmonieuze leefomgeving belangrijk. Zoveel mogelijk afgestemd op de  BALANS tussen de behoeften van de hond, die hij tijdens de therapie laat weten en jouw behoeften. 

 

Tijdens en na de therapie ervaar je: 

- bevrijding

- opluchting

- helderheid

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN? IS ÉÉN BEHANDELING GENOEG?

 

ja, goede vraag: één behandeling kan het grote verschil maken. Er zijn al veel honden en mensen na één behandeling opgeknapt. Je knapt altijd op na één behandeling. Het helpt altijd. Het probleem hoeft niet meteen in één keer helemaal weg te zijn, maar er moet altijd directe verbetering zijn. Dat is mijn intentie en belofte.  Als dat in jou beleving niet het geval is dan kom je binnen een week terug. En kijken we verder net zolang tot er wel verbetering is.  (let op verbetering is niet hetzelfde als definitieve genezing en oplossing, we spreken hier over verbetering. Dus minder jeuk, beter slapen, vrolijker, meer ontspannen, meer nabijheid, beter lopen, minder verdriet, minder pijn, minder angst etc) 

 

Een en ander heeft er mee te maken hoe open jij en je hond zijn en er klaar voor zijn om de echte oorzaak onder ogen te zien. Daar is moed voor nodig en soms is de tijd er nog niet rijp voor. Alles op zijn tijd.  Genezing kun je niet en mag je niet forceren. 

Soms is een klacht vooral lichamelijk en dan is 1 behandeling echt heel wonderbaarlijk om het hondje van de pijn, jeuk, etc af te helpen. 

 

Maar

 

Maar vaak ligt het probleem dieper. Om het dan goed op te lossen is er meer hulp nodig. Zowel met behandelingen in combinatie met gedrag coaching. Zo kunnen we de vinger op de zere plek leggen en doeltreffend te werk gaan. Mocht het na de eerste behandeling wenselijk zijn om meer hulp te ontvangen kun je kiezen uit een behandel en coaching traject van 3. 6 of 9  maanden. Zo komen we tot een goed en vooral blijvend resultaat. Dit gaat altijd in overleg. En dat weten we en bespreken we na de eerste behandeling. 

 

 

Resultaat

 

Het is niet mogelijk om resultaten toe te zeggen. Een en ander is afhankelijk van de leefomgeving van de hond, zijn  geschiedenis en hoe met de heling wordt omgegaan. Na een behandeling is er altijd een gevoel van bevrijding en opluchting, zowel bij de mensenklant als de hond.  Dit is het eindresultaat van 1 behandeling. En dat hoeft niet het eindresultaat te zijn. Het is misschien alleen maar laagje één. Een start. Er kan meer nodig zijn wat dieper ligt. Iedere laag geeft een ander resultaat zoals het bij de hond past. Wel weet je na een behandeling wat erin de hond speelt, hoe hij zich voelt, wat hij nodig heeft en of hij lichamelijk in balans is en zo nee waar niet. Je weet waar de hond energie aan verliest of aan wie. En daar mag de mensenklant dan actie op ondernemen. 

Wordt er geen actie en verantwoordelijkheid genomen nav de behandeluitkomst, blijft de situatie ongewijzigd en zal de hond niet opknappen. Misschien verergert de situatie zelfs omdat de hond vertrouwde op steun en die vervolgend niet krijgt. Colour of Dogs kan dan ook nooit verantwoordelijk gesteld worden van ontwikkelingen of ongewenst resultaat. 

 

Om dit alles goed in beeld te brengen is er eerste altijd een kennismaking vooraf. 

 

 

REACTIES:

 

Een behandeling kan (soms heftige) reacties teweegbrengen. Neem dan altijd contact op als u zich zorgen maakt.  Na de behandeling kan de hond moe zijn, extreem moe soms. Maar ook blij en uitgelaten. Soms kan een lichamelijke klacht verergeren. Bij darmklachten kan er diarree de dagen erna zijn, het moet eruit. Dat geld ook voor opgekropte frustratie of boosheid. 

De behandeling kan ook klachten bij de mens boven water brengen. De mens wordt opeens bewust van zijn gevoelens, of andere onduidelijkheden worden duidelijk, komen boven water. Dan kan pijnlijk zijn. Maar weet dat dit heel mooi is, want alleen bewustzijn brengt heling en verandering. Wees er dankbaar voor en neem contact op als emoties te sterk boven komen. Dit is altijd maar kort, een paar uur hooguit een paar dagen. 

 

Omarm deze emoties , luister naar wat deze u willen vertellen. en laat los. U hoeft er verder niets mee. Ze willen gezien worden.


In het coaching traject help ik u erdoor heen met gesprek en EFT technieken. (emotional freedom techniek) 

 

Projecteer deze emoties niet op de hond. Deze zijn van de mensenklant en de mens dient daar zijn verantwoordelijkheid voor te nemen. 

 

                                             TECHNIEKEN

 

Ik maak gebruik van alle technieken van energetische therapie waar ik voor opgeleid ben en zelf ervaringen mee heb en gebruik bij mijn eigen ontwikkeling en gezondheid van mijn honden. Daarbij combineer ik alles intuïtief en laat ik me leiden door de hond zijn stem en behoeften. Wil je daar meer informatie over kun je het beste even bellen. 

 

Tarief: zie tarieven