Ben jij al langer bezig om oplossingen te zoeken voor iets wat niet lekker loopt in de relatie met je hond? Misschien ben jij al langer bezig om via de dierenarts de gezondheid van je hond weer "op orde" te krijgen en lukt het maar niet? Loop je vast? 

Weet dan dat je nu op het goede adres bent!

De meest mensen en hun honden voor hulp als men ten einde raad is. Alles is geprobeerd.  Men weet het gewoon niet meer. Ik weet hoe zwaar dat voelt. Wanhoop en frustratie.

 

HIER VINDT JE OPLOSSINGEN WAAR EERST GEEN OPLOSSING WAS!

Hoe kan dat? 

 

Dat kan omdat "het gedrags en-of gezondheidsprobleem" van een hele ander kant benaderd wordt. Waardoor er andere opties en mogelijkheden ontstaan. Het probleem wordt behandeld en bekeken vanuit het principe:
"alles is energie" en "alles beïnvloed elkaar". 

 

Zweverig? nee hoor. Helemaal niet. 


Zie het zo: Als je pijn in je knie hebt, kun je moeilijker lopen, dat kost je energie, waardoor je minder kunt doen. Mogelijk wordt je andere knie of been meer belast waardoor je ook daar pijn krijgt. Het een beinvloed het ander. Het kan niet ander. Als je nieren moe zijn door stress, ben je moe, misschien misselijk en vaak ook angstig. Je gaat je levensstijl en voeding aanpassen. Je omgeving zal eraan moeten wennen. 

Alles beïnvloed elkaar, begrijp je? 

Wanneer je hond niet goed in zijn vel zit. doordat hij bijvoorbeeld pijn in zijn rug heeft, is hij meer geïrriteerd in zijn gedrag terwijl jij zijn pijn niet ziet en weet. Kans is groot dat wij menen op zijn gedrag reageren en hem willen corrigeren of trainen zich beter te gedragen. De hond is er niet mee geholpen. Integendeel zijn stress wordt groter wat een negatieve invloed op zijn rug zal hebben. 

 

Mogelijk kan ik hiermee uitleggen wat ik bedoel met we zijn verbonden. 

In de behandeling kijken we naar de hond als zijn totaal: Dat betekend: we onderzoeken hem en brengen balans met elkaar: 

 • Lichamelijk 
 • Psychisch en emotioneel 
 • Sociaal en omgeving
 • Ik kracht

Deze factoren staan onlosmakelijk met elkaar in verbinding. Als het één puntje van veranderd, verandert de rest mee. Dat zijn natuurkundige feiten. 

Na een behandeling is duidelijk waar op dat moment de hoofdoorzaak ligt van de klacht. Balans wordt meteen hersteld. De hond krijgt zijn levensenergie terug, daar waar hij aangeeft teveel levensenergie verloren te hebben. Deze levensenergie kan verloren zijn aan ziekte, organen, ongevallen, herplaatsing, geen afscheid kunnen nemen, traumatisch verleden, missen van geborgenheid etc. Ook het missen van verbinding kan de hond veel energie kosten. 

 

Wanneer de hond energie verliest aan iets dan compenseert hij dat met zijn gedrag. Hier ligt de basis van wat wij probleemgedrag noemen. Het is geen probleemgedrag. De hond communiceert met zijn gedrag een tekort aan energie, iets waar hij het moeilijk mee heeft en mee uit balans is. Hij vraagt om hulp!

 

Met deze behandeling wordt dit duidelijk en verholpen. 

 

Verloop en aantal behandelingen voor een goed resultaat:

Je kunt dit zien als een ui die je pelt. Het gaat laag voor laag. Stap voor stap. De uitkomst van een behandeling is ook afhankelijk in hoeverre de hond (en men) zich veilig en vertrouwd voelen om informatie te delen, zich open te stellen en "kwetsbaar" zichzelf te kunnen zijn. Als dat nog niet kan is dat ook oké, soms is er tijd voor nodig. Dan komt het de volgende keer. Je mag het proces vertrouwen. Soms is een behandeling iets korter en soms iets langer. Meestal zijn de honden al snel op hun gemak en komt al snel "de aap uit mouw" om te weten waar de schoen knelt en wat de hond nodig heeft om in balans te komen en/of op te knappen.  Ook wordt duidelijk of de hond ondersteunende supplementen nodig heeft ter ondersteuning. Deze vervangen nooit de medicatie. 

 

Ik beloof dat alle informatie binnen 4 muren blijft en ik er uiterst vertrouwelijk mee omga. 

 

Het mooie is dat mensen van de hond zich na de behandeling niet meer de klacht herinneren, of dat deze veel minder belastend voelt. De hond knapt na de behandeling altijd op. Hij voelt zich beter. Straalt in zijn ogen, zijn lichamelijke klacht verbeterd.  Zo niet, dan moet je (binnen 3 weken) terugkomen. 

 

Deze behandeling helpt bij: (N.B. helpen is genezen of minimaal de klachten verlichten en leefbaar maken) 

 • angst, agressie, nervositeit, zich onveilig voelen.
 • trauma verwerking zowel lichamelijk als emotioneel (afscheid en herplaatsing) 
 • hernia
 • lyme
 • nierklachten
 • dementie
 • epilepsie
 • pijn
 • bacteriële infecties
 • interne detox van chemicalien en gifstoffen zoals in entingen en ontvlooiingsmiddelen zitten
 • etc

De behandeling is met foto van de hond via zijn baasje/vrouwtje. De hond blijft thuis. Tenzij anders afgesproken. Dit werkt voor de behandeling het meest effectief. De binding wordt enorm versterkt met deze HEART TO HEART behandeling


oh ja! de resultaten zijn BLIJVEND! Stel dat de hond angstig is en hij wordt ervoor behandeld, dan wordt hij stapsgewijs zekerder van zichzelf. Dat is een groei die blijft en doorzet. Mits er uiteraard op de juiste liefdevolle manier met hem omgegaan wordt. Daar ga ik vanuit, want ik veronderstel dat je anders geen moeite zou doen om hem te helpen met deze energetische behandeling. Het is dus ook belangrijk dat zijn baasje of vrouwtje mee veranderd om hem in zijn proces te ondersteunen. Hier is het punt dat honden zijn baasje of vrouwtje helpen en stimuleren om zelf te helen, vanuit het hart te leven. 

 

Met deze behandeling worden alle stoorzenders, lees blokkades weggehaald die een liefdevolle verbinding, goede gezondheid en emotionele balans in de weg staan. Hier zoeken, vinden en behandelen we de oorzaken van alle gedragsproblemen en of gezondheidsproblemen.

Verschil dierenartsen,  gedragstherapeuten en energetisch geneeskundig therapeut 

 

Alle  drie zijn dit totaal verschillende  beroepsgroepen. Andere professies en andere opleidingen. Ik zal hier kort verschillen benoemen. Het is puur informatief bedoeld.

 

1) Dierenartsen kennen het lichaam, de anatomie, ziekteleer van binnen en buiten. Ze zijn expert met het lichaam en ziekten die het lichaam laat zien. Dierenartsen behandelen alleen het lichaam. Dierenartsen focussen op het bestrijden van de ziekte en de symptomen ervan. 

2) Gedragstherapeuten en trainers, Zijn expert met gedrag beoordelen en hebben hier opleiding voor gevolgd. Zelf ben ik ook gediplomeerd gedragstherapeut voor mens en hond. Gedragstherapeuten houden zich bezig met het conditioneren en veranderen van het zichtbare gedrag. 

3) Energetisch geneeskundig therapeut houdt zich bezig met de interne oorzaken. Deze therapeuten richten zich op gezondheid. Er is geen "ziekte". Ziekte maakt ziek. Het lichaam is uit balans en kan weer gezond worden! Eigen kracht van genezing wordt geactiveerd. Iedereen heeft kracht om te genezen. Ik heb het zelf ervaren als ex lyme patiënt. Richten op gezondheid is de kracht van heling. De energetisch geneeskundig therapeut kijkt naar het lichaam. emotie en het spirituele aspect. Want soms wordt een hond of mens geplaagd door entiteiten en andere energieën die wij niet zien maar de hond zeker voelt en misschien wel waarneemt. Ook hierdoor kunnen veel lichamelijke klachten en hardnekkige gedragsproblemen ontstaan. Deze energieën worden in mijn behandeling gezuiverd. De hond wordt ervan verlost.  Deze therapeut zoekt inwendige oorzaken en geneest van binnenuit. "omdat je van buiten niet ziet wat er van binnen om gaat" Deze therapeut kijkt dus heel anders naar je hond. Dieper in de kern.