Met deze behandeling worden alle stoorzenders weggehaald die een liefdevolle verbinding, goede gezondheid en emotionele balans in de weg staan. Hier zoeken, vinden en behandelen we de oorzaken van alle gedragsproblemen en of gezondheidsproblemen.

Met deze behandeling help jij jouw hond , op een heel eenvoudige manier, zonder stress of training, om zijn gezondheid en geluk weer terug te vinden. Je helpt hem terug in zijn kracht te komen en gezond te worden en te blijven. Of het nu een hond is die vaak herplaatst is en geen vertrouwen meer heeft in het leven, of het nou een hond is die gestresst op van alles reageert, of een hond die snel ziek is, een hond die bang of agressief is, een hond waar je geen contact mee krijgt. Het maakt niet uit. DEZE BEHANDELING HELPT.  

 

DOEL:  EEN HOND DIE VERLOST IS VAN OUDE TRAUMA EN VERWONDINGEN.  

              EEN HOND MET VERTROUWEN IN HET LEVEN, ZICHZELF EN ZIJN OMGEVING.

 

We zoeken oorzaken, vinden oorzaken en behandelen de oorzaken van hoe de hond zich voelt op het moment dat hij behandeld wordt. De hond geeft aan wat hij nodig heeft. Het fysieke lichaam geeft aan wat het nodig heeft om lichamelijk en ook emotioneel in balans te komen. Lichamelijke klachten en ook gedragsklachten verdwijnen als de emotionele klachten geheeld zijn. Emoties is de basis van alles. Emotie, vooral onverwerkte emotie veroorzaakt gedragsproblemen en ook ziekten. Tijd dus om de oorzaken te behandelen en op te zoeken, en de emotie die erachter ligt.

 

Honden die deze behandeling krijgen komen ook in balans met hun (vaak traumatische) verleden en krijgen hun levenslust en onschuld weer terug. Van hondenouders krijg ik vaak te horen....

"goh ik wist niet dat mijn hond er zo slecht aan toe was. Ik zie nu pas  het verschil. Hij straalt van oor tot oor en lijkt zijn jeugd weer terug gevonden te hebben.

 

Dat zegt genoeg. 

 

DE BEHANDELING IS BEVRIJDEND IN ALLE OPZICHTEN EN MAAKT RUIMTE VOOR EEN NIEUWE START

 

Daarbij krijg jij meer vertrouwen in jezelf waardoor je minder advies aan anderen over je hond hoeft te gaan vragen. Je weet beter wat je kunt doen voor je hond en je weet dat het goed is. 

 

 

VAN TWIJFEL NAAR WETEN.

 

 

PRAKTISCH:

 

De behandeling vindt plaats in de praktijk in Lemiers. De behandeling is zonder hond. Dat werkt het effectiefste. Uitzondering zijn mogelijk.  Na de eerste behandeling heb jij de mogelijkheid om met hond te kiezen voor een of meerder gedragsbegeleidingsafspraken. 

 

Na de behandeling komen jullie in een nieuwe energie die het leven veranderen en jullie nieuwe mogelijkheden geven. Het kan heel fijn zijn  hier nog even wat praktische begeleiding bij te krijgen. Het kan heel licht en onbezorgd voelen en ook zijn. 

 

Kosten: 145,00 voor 2 uur.  

Zie verder kosten of zorg jaarabonnement wat je kunt afsluiten na de eerste behandeling.

 

 

 

De HEART TO HEART ONLINE CURSUS volgen. Deze cursus helpt jou om uit je hoofd in je hart te gaan, je meer te verbinden met je hond en het gedrag van je hond vanuit de hond te gaan bekijken. 

Een absolute must om ook in de toekomst liefdevol verbonden te blijven en de juiste keuzes uit verbinding te maken.. Na een behandeling krijg je van mij een kortingscode om deze cursus te volgen.