DE WEG TERUG NAAR JOUW HART en EEN GOEDE GEZONDHEID samen met jouw hond

Enkele reacties

 

  

"De hond van mijn zoon is na de behandeling zonet op bezoek geweest. Het gaat heel erg goed de laatste dagen, Ze loopt zonder riem uit de auto rustig mee. Ze is rustig, vrolijk en heeft meer zelfvertrouwen en ze is kerngezond!!"

 

"Het onweerde bij ons en mijn hond was niet meer zo bang. Ze is vrolijk en blij ook meteen na het onweer. Ik ben ook veranderd. Ik heb meer vertrouwen, de zorgen zijn weg. Dat zal zij ook voelen"

 

"Mijn hond loopt niet meer mank, sinds een paar dagen na de behandeling. Ben zo blij want de dierenarts kon op lichamelijk vlak niets vinden. Ik begrijp nu, de behandeling heeft mij bewust gemaakt, van mijn verdriet, wat op de hond drukte. dank je wel!"

 

"ik voel me bevrijdt na de behandeling, wat een last is van mij afgevallen. Ik begrijp nu dat ik meer vertrouwen mag hebben in de kracht en het herstel van de hond. Ik was bang (mijn hond ook) door de diagnose van de dierenarts. Ik heb nu meer vertrouwen in mijn hond zijn gezondheid en  mezelf dan in de diagnose van de dierenarts. Want deze hoeft niet te kloppen. Mijn angst is nu weg en mijn hond doet het goed. Zij is kerngezond!"

 

"Mijn hond kwam voor het eerst sinds lang weer tegen mij aan liggen. Er is heel veel spanning tussen ons uit".

 

"Er was een ernstig bijtincident met mijn hond en het vertrouwen was weg. Na de behandeling, ook van mij,  was het vertrouwen weer hersteld en konden we elkaar vergeven".

 

"Mijn honden hebben mij bij Helena gebracht, voor mezelf. Ik ben zelf een paar keer behandeld en oh wat is mijn leven in positieve zin veranderd. Alles stroomt meer dan ooit van te voren. Ook mijn gezondheid is veel beter, ik ben fitter en mijn honden vrolijker. Ze zijn echt mijn spiegel, ik heb er veel van geleerd."

 

 

DE HOND IS GOUD WAARD. 

 

Je kunt met alle honden, van alle leeftijden, alle klachten van zowel lichamelijke, als emotionele en psychische aard als ook voor gedrag, bij mij terecht! Afspreken op korte termijn is mogelijk.

 

De weg terug naar je hart en een goede gezondheid - energetische therapie en hondenfluistering. De behandeling die je hond echt helpt!