"IK ZIE DE MENS MET ZIJN HOND DIE BIJ MIJ KOMT NIET ALS ZIEK OF ALS PROBLEEM MAAR ALS EEN UNIEKE GEZONDE  MOOIE PERSOONLIJKHEID DIE UIT BALANS IS EN DE WEG TERUG ZOEKT NAAR ZIJN HERSTEL EN WIE HIJ IS".

 

 

Healing voor mens en hond

DE HOND ONZE GIDS EN LEERMEESTER EN HEALER. 

 

Je kunt met alle honden, van alle leeftijden, alle klachten van zowel lichamelijke, als emotionele en psychische aard als ook voor gedrag, bij mij terecht! Afspreken op korte termijn is mogelijk.

 

Enkele reacties

 

  

"De hond van mijn zoon is na de behandeling zonet op bezoek geweest. Het gaat heel erg goed de laatste dagen, Ze loopt zonder riem uit de auto rustig mee. Ze is rustig, vrolijk en heeft meer zelfvertrouwen en ze is kerngezond!!"

 

"Het onweerde bij ons en mijn hond was niet meer zo bang. Ze is vrolijk en blij ook meteen na het onweer. Ik ben ook veranderd. Ik heb meer vertrouwen, de zorgen zijn weg. Dat zal zij ook voelen"

 

"Mijn hond loopt niet meer mank, sinds een paar dagen na de behandeling. Ben zo blij want de dierenarts kon op lichamelijk vlak niets vinden. Ik begrijp nu, de behandeling heeft mij bewust gemaakt, van mijn verdriet, wat op de hond drukte. dank je wel!"

 

"ik voel me bevrijdt na de behandeling, wat een last is van mij afgevallen. Ik begrijp nu dat ik meer vertrouwen mag hebben in de kracht en het herstel van de hond. Ik was bang (mijn hond ook) door de diagnose van de dierenarts. Ik heb nu meer vertrouwen in mijn hond zijn gezondheid en  mezelf dan in de diagnose van de dierenarts. Want deze hoeft niet te kloppen. Mijn angst is nu weg en mijn hond doet het goed. Zij is kerngezond!"

 

"Mijn hond kwam voor het eerst sinds lang weer tegen mij aan liggen. Er is heel veel spanning tussen ons uit".

 

"Er was een ernstig bijtincident met mijn hond en het vertrouwen was weg. Na de behandeling, ook van mij,  was het vertrouwen weer hersteld en konden we elkaar vergeven".

 

"Mijn honden hebben mij bij Helena gebracht, voor mezelf. Ik ben zelf een paar keer behandeld en oh wat is mijn leven in positieve zin veranderd. Alles stroomt meer dan ooit van te voren. Ook mijn gezondheid is veel beter, ik ben fitter en mijn honden vrolijker. Ze zijn echt mijn spiegel, ik heb er veel van geleerd."

 

 

Over de behandeling

 

 

Er is een klacht van jou en/of je hond die maar niet overgaat of die jou zorgen baart. We gaan dan je hond via jou behandelen om erachter te komen wat de precieze oorzaak ervan is in zijn leven. We gaan kijken wat je hond van jou overneemt en laat zien. Wat JIJ mag helen. Honden houden van ons en zijn onze gidsen in ons leven. Ze weten precies wat jij nodig hebt om verder te komen. Die hulp mag je aannemen en daarmee heel en help je ook jouw hond bij de basis!

 

Oorzaken worden gevonden en geheeld. Zowel bij de hond als bij je jezelf.

 

Tijdens de behandeling ben ik één met je hond. Ik voel en weet precies wat er in hem omgaat, ik hoor hem. Ik laat je dan ook weten wat hij zegt en hoe hij zich voelt en wat hij nodig heeft.  Als hij jeuk heeft, heb ik jeuk. Als hij zich misselijk voelt, ben ik misselijk. Ik heb er verder geen last van, want ik weet dat het niet van mij is. 

 

Mijn heldervoelendheid, helderhorendheid en mijn super sterke intuïtie is de leidraad voor de behandeling. Ik laat mij leiden door je hond. Hij/ zij weet wat er aan de hand is en wat geheeld mag worden op dat moment zowel bij hem als bij jou.

 

Wil je meer informatie kun je het beste even contact met mij opnemen.  Ik kan me voorstellen dat dit vragen oproept maar ook dat je een klik voelt! Dat gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. 

 

Je kunt met alle honden, van alle leeftijden, alle klachten , van zowel lichamelijk en psychische of gedrag bij mij terecht!

 

Kosten: 145,00 (2,5 uur) 

Na de eerste behandeling, spreken we bij het begeleiden van gedrag, een coaching traject af. We bepalen een doel en een stellen een reële termijn waarin verbetering duidelijk zichtbaar moet zijn. Lees werkwijze. 

 

Bij gezondheidsklachten zijn in het algemeen 2 behandelingen voldoende.  Ik biedt een healing abonnement aan op jaarbasis om de kosten te verdelen en de hond en jezelf de beste (voor) zorg te kunnen geven tegen een klein bedrag per maand.  Lees hier verder.