1 op 1 begeleiding

voor wie?

eigenlijk voor iedereen! Jij of je hond hoeven geen probleem te hebben om voor de 1 op 1 begeleiding in aanmerking te komen. Er zijn verschillende doelgroepen waar dit perfect bij kan passen

 

 

 1. puppy begeleiding
 2. Puber begeleding
 3. begeleiding bij grote en kleine uitdagingen zoals
  • ontspannen lopen aan de lijn
  • nerveuziteit
  • opspringen 
  • agressie
  • angst en onzekerheid bij herplaatste honden
  • trauma
 4. relatie problemen met de hond
 5. herstellen van vertrouwensbreuk zowel bij de hond als de mens
 6. chronische gezondheidsproblemen.

1 op 1 begeleiding is de uitkomst om er zeker van te zijn dat je het meeste leert en het beste uit je relatie met je hond haalt. 

Let wel op want het is kan al snel een misverstand worden wanneer mijn hulp gevraagd wordt om de hond gehoorzaam te maken of zijn probleem op te lossen. Dat doe ik niet. 

 

Hier stel ik mij anders op omdat ik niet in te huren ben met als doel om hetgeen er speelt een probleem van de hond te maken en het de hond te laten oplossen. Mijn hart en passie ligt bij de hond omdat ik zie hoe hij vaak slachtoffer is van onwetendheid van de mens en van hem verwacht wordt dat hij zich moet schikken anders......

 

Ik maak van de hond geen dader, hij is altijd slachtoffer. De mens is ook geen dader, maar slachtoffer van onwetendheid. Het is altijd een wisselwerking tussen hond en mens en omstandigheden.

 

Ik ben altijd voor de hond. Ook als hij gebeten heeft, heb ik begrip voor de hond en zal ik hem nooit in de steek laten. Hij bijt nooit zomaar. Hij heeft vooral op dat moment jou liefde en toewijding en onze hulp nodig.

Alleen een hond in nood bijt. Een hond die niet in nood is, zal nooit bijten.

 

Ik ben er om samen  te onderzoeken en te kijken wat de beste strategie is om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen waar de hond zich goed bij voelt. Een quick fix bestaat niet. Alles heeft tijd nodig. 

 

Ik los geen problemen op. Die eer is niet aan mij maar aan jezelf. Ik help je erbij, en steun en begeleidt naar mijn beste kunnen. Maar jij moet het doen en je mag daar ook je verantwoording in nemen. 

 

Ik kom je dus heel graag begeleiden. coachen en behandelen zolang het in alle zuiverheid in het belang van de hond is. Samen kijken we hoe we je hond het beste kunnen helpen vanuit onvoorwaardelijke liefde voor hem. 

 

Wat kun jij verwachten":

 • Unieke werkwijze
 • De hond is nummer één. D.w.z zijn behoeften staan voorop
 • Liefde en toewijding voor het zelfbeschikkingsrecht en de behoeften van je hond.
 • Advies voor energetische behandeling van de hond en/of van jou wanneer daar aanleiding voor is. 
 • Vakkundige kennis
 • De hond als spiegel van jezelf en zijn omgeving. Je krijgt van mij ook inzichten en helderheid wat je hond mogelijk van jou laat zien, waar jij aan mag gaan werken. 
 • Ik geef niet en nooit op voordat het probleem of opgelost of leefbaar is. Dat verwacht ik ook van jou.
 • Ik verwacht ook dat je eigen verantwoording neemt en alleen mijn adviezen opvolgt als je er echt zelf ook achter staat en anders bespreekbaar maakt.
 • Duidelijkheid over jouw financiële investering en voorwaarden vooraf zodat daar geen misverstanden over ontstaan.

Garanties kan ik niet geven, Een en ander is afhankelijk van je eigen committent, inzet en omstandigheden.

Wat ik wel kan beloven is, dat wanneer jij er helemaal, zonder remmingen voor gaat, je verantwoording neemt en ook de tijd zijn werk laat doen dat :

 1. We doorgaan net zolang tot de situatie en het probleem verbeterd is en/of leefbaarder is.
 2. Er naar andere oplossingen gezocht wordt die het welzijn en het geluk van de hond ten goede komen.

PRAKTISCH

 

We spreken elkaar telefonisch om kort kennis te maken en te helder te krijgen wat de hulpvraag is. 

Woon je in de buurt?

Dan is er een huisbezoek.  We maken hier een een plan en hier kies jij hoelang jij mij wilt inhuren.

 • 6 maanden
 • 12 maanden

 

Korter tijdsbestek doe ik niet omdat er dan druk op de hond komt te staan. Dan moet er resultaat komen. Dat is niet fijn voor hem en ook niet voor de begeleiding. Alles moet zich in alle vrijheid kunnen vormen.

Misschien verbeterd alles sneller dan gedacht. Dan kan en dat is dan zeer wenselijk en mooi. Maar iets nieuws moet ook de tijd hebben om te stabiliseren en te rijpen. Vooral als het goed gaat of beter gaat is het goed en super fijn om juist met de begeleiding door te gaan zodat het ook alleen maar zo blijft en alleen maar beter wordt in de toekomst. Oh ja en niet het minst onbelangrijke... dat jij leert en leert en leert.

Dat is wat je voor je investering terugkrijgt. KENNIS die je hele leven lang meegaat!

Je betaald per maand of voor het hele traject met een leuke korting.

 

Ook als je bijvoorbeeld in de schuldsanering of zit en je hebt wilt hulp, zoals hier beschreven,  neem aub contact op. Misschien kan ik toch iets voor je betekenen. 

 

 

Wil jij 1 op 1 begeleiding neem dan contact op via het contact formulier voor meer informatie en afstemming