BOEK HIER JE 6 maanden

PUPPY GELUK

ABONNEMENT

PUPPY GELUK ABONNEMENT
Naam PUP
Je voor en achter naam:

 PUPPY GELUK

6 maanden  Abonnement.

De basis van Geluk Voor jou en de pup in de eerste maanden thuis

 

€ 55,50 per maand.

(of bij vooruitbetaling € 550,50 dat is 2 maanden gratis!)

 

De eerste dagen, weken en maanden thuis met de nieuwe pup veranderd je hele leven! Niets is meer hetzelfde want er is een nieuw gezinslid bij die je hart veroverd, je onzeker maakt, je intens laat genieten, en ook veel vragen bij je oproept. Vragen over zijn gezondheid, zijn emotionele behoeften, praktische vragen over wandelen, voeding, zindelijkheid, andere honden ontmoeten etc. Het kan heel erg overweldigend voelen. Zeker als je ook nog alle goed bedoelde adviezen van andere mensen te horen krijgt die je doen verdwalen.  Met dit abonnement vanaf dag 1 dat je pup er is of dat je weet dat je pup komt, ben je voorbereid en je bent niet alleen! Je bent verzekerd voor de allerbeste hulp voor jou en je pup. Niet alleen voor gedrag en opvoeding maar ook voor de beste zorg om hem /haar optimaal gezond te houden en voor alle gezondheidsproblemen. 

 

Ook als je verder weg woont is dit abonnement ideaal. Telefonisch en/of per skype kunnen we veel doen en kan  ik je goed helpen. Uitgezonderd de behandelingen. Daar zul je voor moeten langs komen. Dat kan zonder pup, met foto mocht dat gemakkelijker zijn. 

 

  Inclusief:

  • kennismaking
  • 1 energetische behandelingen als gezondheidscontrole en losmaken van moeder en het nest
  • Opvoedingsadvies en begeleiding 5 uur
  • BOEK: PUPPY ik heb je lief!
  • Online cursus HEART TO HEART voor een goed vervolg.

Exclusief: benodigde Supplementen.

 

BOEK HIER

JOUW JAAR

VAN PUPPY TOT PUBER

GELUKS EN GEZONDHEIDS-

ABONNEMENT

PUPPY GELUK ABONNEMENT
Naam PUP
Je voor en achter naam:

 PUPPY GELUK

 Jaar Abonnement.

Geluk Van pup tot en met  puber en lang daarna

 

€ 75,50 per maand.

(of bij vooruitbetaling € 750,00, dat is 2 maanden gratis!) 

 

De wereld van een puppy is totaal anders dan de onze. Er komt veel op je af wanneer de pup er eenmaal is. Met het Puppy ik heb je lief Abonnement zorg jij ervoor dat je al je vragen liefdevol, vakkundig beantwoord worden en jij, jouw pup leert kennen zoals het bij jou en je pup past. Op jullie eigen tempo. Je bent problemen voor, Je leert alles over de gezondheid van de pup, de opvoeding vanuit vrijheid, gezonde grenzen, vertrouwen, socialisatie, gehoorzaamheid, voeding en de emotionele ontwikkeling.  Je weet hoe jij de pup op een natuurlijk manier optimaal gezond kunt houden. En dat vanuit een geheel andere kijk op hondengedrag zoals je tot  nu gewend bent. Het maakt daarbij niet uit of je in de buurt of verder weg woont. Telefonisch en/of per skype kan ik je goed helpen. Uitgezonderd de behandelingen. Daar zul je voor moeten langs komen. Dat kan zonder pup, met foto mocht dat gemakkelijker zijn. 

 

  Inclusief:

  • kennismaking
  • 1 energetische behandelingen als gezondheidscontrole en losmaken van moeder en het nest
  • 1 energetische behandeling als puber in verandering
  • 7 uur opvoedingsadvies en begeleiding.
  • BOEK: PUPPY ik heb je lief!

Exclusief: benodigde Supplementen.