De kracht van delen

Op deze pagina kun jij je ervaring over de boeken delen en achterlaten. Ik krijg zoveel mooie en waardevolle reacties en ik vind het toch oh zo zonde dat ik deze alleen mag lezen. Ik weet zeker dat jij andere mensen en honden ook helpt door je reactie hier te delen. (Ik lees het uiteraard ook!)


Probeer zo duidelijk mogelijk , en kort en krachtig te verwoorden wat de behandeling voor jou en je hond betekend heeft en heeft opgeleverd. Zodat andere mensen zich herkennen mochten ze in nood met hun hond zijn en niet opgeven!

 

Mocht je jouw reactie op een bepaald moment liever verwijderd zien? Dan kan, geen probleem. Een email is voldoende dan haal ik  je reactie ervan af, zonder vragen. 


Dank je wel! Wij zijn verbonden en helpen elkaar!

 

Deze pagina is nieuw toegevoegd aan deze site per 10 april 2018. Misschien wil jij de eerste zijn?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Bianca (vrijdag, 13 april 2018 18:07)

    Nadat een van mijn honden betrokken was bij een bijtincident, met zeer verdrietige afloop, hebben we een behandeling gehad bij Helena. Ik sta nog steeds versteld van het effect dat deze behandeling vrijwel direct op ons had. Het heeft geholpen om het gebeurde een plekje te geven en het vertrouwen in elkaar weer terug te vinden. Tegen mensen die ietwat sceptisch tegenover spiritualiteit staan en twijfelen of Helena's aanpak iets voor ze is, zou ik willen zeggen: geef het een kans, geef jezelf eraan over. Er kan zoveel moois voor jou en je hond uitkomen.