HEART TO HEART behandeling  mensen

 

" Van twijfel naar weten

 

                       

 

Van twijfel naar weten. Zo heet een boek wat ik ooit gelezen heb, geschreven door L.R Rerimassie. Deze titel vind ik helemaal van toepassing op het resultaat en de uitwerking van deze behandeling.

Deze Heart to Heart behandeling heeft zich gaande weg in in mijn bewustwording en groei  proces ontwikkelt voor hond en mens verbonden en heb ik zelf ontwikkeld. De techniek waar ik hierbij dankbaar gebruik van maak is de Ondévit techniek. Daar heb ik de opleiding voor gedaan. Deze techniek gebruik ik dan ook graag in combinatie met mijn heldervoelende en intuïtieve gaves. Gaves die ik mag gebruiken om hond en mens te begeleiden met als doel zelf meer helderheid en verbinding te vinden, meer te leren vertrouwen op het eigen kunnen, de eigen kracht en eigen mogelijkheden.  Het is de weg naar meer bewustwording, spirituele groei en een hoger bewust zijn. Uit het hoofd naar het hart samen met de hond. Je hond is je gids.                            

 

 

 

Om jou zo goed mogelijk te informeren en jou een goed beeld te geven wat deze behandeling voor jou kan betekenen kun je hier lezen wat de uitwerking voor jou en je hond is, wanneer deze jou dient en wanneer (nog) niet 

 

Deze behandeling lost niets voor jou op. Dat mag jezelf doen. Deze behandeling maakt jou bewust van de oorzaken van datgene waar je voor komt. Hierdoor ben jij in staat bent het zelf op te lossen, samen met je hond. Je wordt bewust van de factoren die de optimale gezondheid van de hond, de relatie en jullie geluk tegenwerken. Met deze bewustwording weet jij, en wordt jij bij iedere behandeling meer bewust van jou mogelijkheden en hoe jij je hond echt kunt helpen door nieuwe bewuste keuzes te gaan maken, die "passen" voor iedereen. 

 

Dat weten  en de bewustwording waar ik het hier over heb is niet vanuit je denken. Want dan verdwaal je opnieuw weg bij je hart. Nee, dat weten is een weten, vanuit je hart, je gevoel- Dat is jouw intuïtie.  Je wordt er blij van. Je voelt dat het klopt! Wanneer jij, jouw intuïtie en jouw hart volgt dan stromen dingen als vanzelf. Je voelt in je onderbuik dat het klopt. Niet alleen voor jou, maar voor iedereen om je heen klopt het dan. Je hond wordt er blij van want hij is met jou verbonden. Daar merk je het aan. Het kost geen moeite. Dit mag je onthouden: Als iets veel moeite kost, weet je dat je  je intuïtie niet volgt maar je denken. En dat je mogelijk ets probeert te bereiken wat niet de bedoeling in je leven van hogerhand is. Daar wordt je moe van. Dat kost energie en je hond zal jou dat laten zien met zijn gedrag en gezondheid door...................................................

 

Het proces, wat je samen met je hond aangaat ontvouwt zich zoals het van hogerhand de bedoeling is. Daar mag je in vertrouwen. 

 

 

Uitwerking hond

Door jouw bewustwording en omdat je hond zijn energie weer terugkrijgt die hij verloren was, knapt je hond eigenlijk bijna altijd meteen op. Meteen is meteen na de behandeling of enkele dagen na de behandeling. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig voordat hij helemaal opgeknapt is. De hond knapt zowel lichamelijk, als emotioneel op. Zijn gedrag veranderd, hij wordt anders. Anders moet je lezen als dat hij gewoon weer zichzelf kan zijn. Bijna alle honden zijn niet meer zichzelf omdat ze zich teveel hebben moeten aanpassen. Honden zijn in deze drukke maatschappij, het contact met zichzelf verloren en zijn daarmee een mooie spiegel voor ons mensen.  De hond groeit samen met jou naar zichzelf , de hond krijgt zelfvertrouwen, zijn blijdschap wordt groter, mede ook door jouw bewust wording en de betere afstemming en verbinding met elkaar.

 

Note: Minder leuk thema, maar wel zo belangrijk: De behandeling helpt ook bij het komen te overlijden en het loslaten van het aardse leven. Ook dat wordt dat met de behandeling bewust. 

 

Met deze behandeling groeit de verbinding met jezelf en je hond door jouw bewustwording.

 

Bewustwording wat is dat?

 

Je vraagt je misschien wat betekend BEWUSTWORDING? Hier zal ik je iets over vertellen. Bewust worden betekend je iets herinneren wat je diep van binnen al weet maar jij de verbinding mee verloren hebt. Je bent bijvoorbeeld te druk in je hoofd, of het is de tijd nog niet dat je je bewust mag worden. Je moet eraan toe zijn. Met bewustwording kom jij in verbinding met je eigen weten. Je hogere zelf. Je eigen wijsheid. Met deze bewustwording ga jij anders naar je hond, het probleem of de situatie kijken. Er ontstaat helderheid en inzicht. Daardoor ben jij in staat nieuwe keuzes te maken die bij jou, je hond en jullie levensweg  passen. 

 

Bewustwording kan confronterend en pijnlijk zijn. Het is niet altijd leuk. Je kunt bijvoorbeeld bewust worden van iets wat je met goede bedoelingen voor je hond gedaan hebt, waarvan op het moment van bewustwording blijkt dat het voor de hond niet de juiste keuze was. Dit kan emoties oproepen, gevoelens van verdriet, schuld en spijt. 
Weet dan dat dat normaal is. Dat is bewust wording. Het mooie is dat je met de nieuwe kennis je hebt jij nu nieuwe kunt maken waarvan je WEET, uit je dieper weten, dat deze nu passen je hond goed doen. Dat merk je ook meteen als het goed is. Hoe? Omdat je hond opknapt, zich meer ontspannen gaat voelen, blij is en vooral er een gevoel van vrede is. Het heerlijke gevoel van vrede is altijd een teken dat je op de juiste weg bent met elkaar. Je hond zal dat gevoel spiegelen. 

 

Wanneer geen behandeling?

Het is goed om niet voor een behandeling te kiezen als je voelt dat je er nog niet aan toe bent om bewust te worden, om te veranderen en je relatie met jezelf en je hond te verdiepen. Beter is dat je dan jezelf nog even de tijd geeft en lief bent voor jezelf. Het is dan gewoon jouw tijd nog niet. Dit moet je niet forceren omdat je de verandering ook aan moet kunnen en er klaar voor moet zijn. Soms helpt de hond jou, door opeens ziek te worden waardoor je het gevoel hebt geen andere keuze meer te hebben. Dat is vaak een reden voor mensen om de eigen weerstand, uit liefde voor de hond, alsnog te overwinnen. Ik heb er alle begrip voor. 

Misschien zijn er andere mogelijkheden die ik je - op weg naar meer bewustwording en diepere verbinding met je hond- kan bieden die beter aansluiten en "zachter" zijn, daarmee bedoel ik minder confronterend zijn. Alles wat ik doe in mijn begeleiding is gericht op bewustwording. Maar misschien op een iets minder directe manier als met deze behandeling. Neem contact op als je hier vragen over hebt.

 

Lees hier verder over voor de uitwerking en resultaten van de behandeling.

Kosten zijn 125,00 voor een behandeling van 2 uur.