zweverig?- JA/NEE?

Dat was zo grappig. Ik ben met mijn auto onderweg op de snelweg komt er een bestelbusje voorbij met de tekst  "JAMMER DAT MIJN WERK NIET ZICHTBAAR IS".  

Dit betrof dacht ik werk in verband met het aanleggen van stroom. 

 

Dat vond ik zo treffend. 

 

Op eens realiseerde ik mij dat wij mensen altijd resultaat moeten zien, liefst vooraf, om ergens voor te kiezen en in te geloven. 


En opeens dacht ik: DAT IS HET! 

Liefde is niet zichtbaar, het is geen stoel of tafel die je kunt pakken en mee kunt doen wat je wilt.  Liefde is niet zichtbaar . Daar moet je in vertrouwen en "het resultaat", als je daar al van kunt spreken is zeer persoonlijk. Liefde is  niet voorspelbaar en zeker niet controleerbaar. 

 

Liefde dooft als je haar onder controle wilt houden en wilt manipuleren. 

 

 Wat vindt jij?

 

Is het zweverig om van je hond te houden en die liefde op jouw manier, niet volgens regels, te uiten en daar tijd en geld in te investeren, alleen omdat het niet zichtbaar is? Ik vind van niet.

 

 

Is het zweverig om te willen weten hoe je hond zich voelt en wat je voor hem mag doen

Ik vind van niet. 

 

Is liefde voor jezelf en welness zweverig?  Ik vind van niet. Zonder zelf - liefde kun je je accu niet opladen en kun je niet gezond leven en voor niemand iets goeds betekenen. 

 

Wanneer liefde zweverig , dan is zuurstof het ook. Ook zuurstof kun je niet zien

 

Wanneer zelfliefde egoïstisch is, dan zou dat hetzelfde zijn dat ademhalen egoïstisch is. Niemand kan je dat verbieden. Zonder kun je niet bestaan. Het is ESSENTIEEL

      

Is het zweverig om te erkennen dat wij dezelfde adem ademen als de hond doet? Ik vind van niet. Zonder adem kunnen we allemaal niet leven en we ademen allemaal dezelfde zuurstof. 

   

Honden, alle dieren en mensen zijn van goddelijke hand bedoeld om liefde te ontvangen, te geven, te laten zien en te laten zijn, te delen en te koesteren. En nergens anders voor. Dat is feitelijk. 

 

We delen allemaal dezelfde LIEFDE

 

Mag jij liefde koesteren EN ontvangen?